Închide meniul

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1: „Un moment extrem de important!”

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 18:14

Reclamă
Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1: „Un moment extrem de important!

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1

Florin Prunea, la un eveniment/ Hepta

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul, în acest sezon de Liga 1. Fostul portar a declarat că duelul dintre FCSB şi Rapid, din ultima etapă, va fi un moment extrem de important, iar dacă roş-albaştrii îl vor câştiga, vor avea un moral „de fier” în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detaşat în Liga 1, având nouă puncte peste ocupanta locului secund, Rapid, echipă care a înregistrat victorii pe linie în 2024.

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1

Florin Prunea este de părere că FCSB este favorită clar la titlu, însă duelul cu Rapid, din ultima etapă, poate schimba lucrurile. Acesta a declarat că în cazul unei victorii a giuleştenilor, diferenţa după înjumătăţirea punctelor nu va fi una foarte mare.

De asemenea, Prunea a mai declarat că în cazul în care FCSB se va impune, roş-albaştrii vor avea alt moral, la intrarea în play-off.

„Să nu uităm că mai avem și meciul direct din ultima etapă Rapid – FCSB, acolo cred că e un moment extrem de important. În eventualitatea în care FCSB va câștiga va avea un atu moral și cred că altfel intră în play-off.

Reclamă

Dacă nu, lucrurile se pot apropia, în sensul că diferența de puncte va fi mai mică, dar FCSB lasă impresia că duce acest campionat fără probleme până în momentul de față”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Florin Prunea a lăudat un jucător dat afară de Becali de la FCSB

Florin Prunea a lăudat un jucător dat afară de Becali de la FCSB. Este vorba de Valentin Gheorghe, cel care a avut o evoluţie fenomenală în meciul dintre Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj.

Florin Prunea a fost impresionat de revenirea celor de la Universitatea Cluj în a doua repriză a meciului de la Craiova. Introdus la pauză de Ioan Ovidiu Sabău, Valentin Gheorghe a marcat după numai un minut. A fost momentul care l-a impresionat pe Florin Prunea. Sabău a făcut numai puţin de 4 schimbări la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum a început repriza a doua, parcă a venit Katrina (n.r.- uraganul). Schimbările pe care le-a făcut Neluțu Sabău la pauză… Rar mi-a fost dat să văd un jucător să intre de maniera asta după pauză (n.r. Valentin Gheorghe). În afară de gol, de penalty, a mai avut două ocazii. Diferența a fost făcută de jucătorii care au venit de pe bancă. De partea cealaltă, din păcate, Ivan destul de slab, georgianul (n.r.- Mekvabishvili), la fel„, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și