Închide meniul

„Parcă a venit Katrina!” Florin Prunea a lăudat un jucător dat afară de Becali de la FCSB: „Rar mi-a fost dat să văd asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 februarie 2024, 9:37

Reclamă
„Parcă a venit Katrina! Florin Prunea a lăudat un jucător dat afară de Becali de la FCSB: „Rar mi-a fost dat să văd asta!

Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm

Florin Prunea / Hepta

Florin Prunea a lăudat un jucător dat afară de Becali de la FCSB. Este vorba de Valentin Gheorghe, cel care a avut o evoluţie fenomenală în meciul dintre Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a fost impresionat de revenirea celor de la Universitatea Cluj în a doua repriză a meciului de la Craiova. Introdus la pauză de Ioan Ovidiu Sabău, Valentin Gheorghe a marcat după numai un minut. A fost momentul care l-a impresionat pe Florin Prunea. Sabău a făcut numai puţin de 4 schimbări la pauză.

Florin Prunea a lăudat un jucător dat afară de Becali de la FCSB

„Cum a început repriza a doua, parcă a venit Katrina (n.r.- uraganul). Schimbările pe care le-a făcut Neluțu Sabău la pauză… Rar mi-a fost dat să văd un jucător să intre de maniera asta după pauză (n.r. Valentin Gheorghe). În afară de gol, de penalty, a mai avut două ocazii. Diferența a fost făcută de jucătorii care au venit de pe bancă. De partea cealaltă, din păcate, Ivan destul de slab, georgianul (n.r.- Mekvabishvili), la fel„, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Mijlocaşul de 26 de ani şi-a reziliat contractul cu echipa pregătită de Elias Charalambous în vara anului trecut şi a ajuns la Universitatea Cluj. FCSB l-a adus pe Valentin Gheorghe în vara anului 2021, atunci când a fost transferat de la Astra Giurgiu pentru suma de 250.000 de euro. Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022/23. El a revenit în această vară la formaţia roş-albastră, dar evoluţiile sale nu au fost pe măsura aşteptărilor.

În total, mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 550.000 de euro potrivit transfermarkt.com, a evoluat în 31 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase de gol.

Reclamă

Florin Prunea i-a ironizat pe antrenorii din Liga 1

Florin Prunea i-a ironizat pe antrenorii din Liga 1. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre situația campionatului intern și crede că echipa FCSB nu mai poate rata trofeul în acest sezon.

Fostul internațional este de părere că Gigi Becali are principalul merit pentru forma actuală a celor de la FCSB. Florin Prunea l-a numit pe latifundiar „Ferguson” și a menționat faptul că patronul va câștiga campionatul. Totodată, acesta a lansat o ironie la adresa antrenorilor din Liga 1, care nu au reușit să aibă performanțele roș-albaștrilor, în actualul sezon.

De asemenea, Florin Prunea a dezvăluit faptul că, în opinia sa, FCSB are o echipă mult mai puternică decât celelalte rivale din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

”Noi avem unul singur. În România, Ferguson e unul singur! Băi, nene, și e aproape de titlu! Oare antrenorii ăștia din România ce zic? Mă gândesc și eu.

Celebra școală de antrenori a Federației ce o zice? Cum să șteargă Gigi pe jos cu ei? Pe bune? Va câștiga campionatul și principalul merit este al lui. Îți dai seama în ce fotbal trăim.

E o diferență atât de mare între FCSB și celelalte echipe… Ca de la cer la pământ. Nu a fost niciodată o diferență atât de mare. FCSB nu se bate cu nimeni.

Niciodată nu a fost o așa mare diferență. E o diferență atât de mare… Ce se putea întâmpla? Să se accidenteze Șut, Olaru, Coman? Joacă băieții ăștia.

De la mijloc în față, FCSB nu are adversar în România, e foarte puternică”, a spus Florin Prunea pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și