Închide meniul

Florin Prunea, verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid: „Bateți, mă, palma! Pe bune?”

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 18:13

Reclamă
Florin Prunea, verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid: Bateți, mă, palma! Pe bune?”

Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm

Florin Prunea / Hepta

Florin Prunea a avut un verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid. Fostul internațional a vorbit despre conflictul dintre cele două galerii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii echipei din Giulești au anunțat că nu vor merge pe stadion la derby, având în vedere faptul că dinamoviștii le-au alocat doar 2.800 de bilete, la inelul 3 al Arenei Naționale.

Florin Prunea, verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid. Mesajul transmis de fostul internațional

Florin Prunea este de părere că cele două galerii ar fi trebut să se înțeleagă pentru a face spectacol la partida care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1.

Fostul portar al echipei naționale a menționat că spera ca rivalii să fi trecut peste incidentele din turul sezonului regular, atunci când fanii lui Dinamo nu au intrat pe Giulești, din cauza faptului că nu au putut să pătrundă în incinta arenei cu scenografia pregătită.

”Aș fi făcut tot ceea ce depinde de mine pentru ca galeria Rapidului să fie pe stadion. Eu zic că se putea trece peste ceea ce a fost în tur. Galeria lui Dinamo n-a fost pe stadion atunci. Eu cred că vor fi rapidiști care vor merge. Oricum, te costă cheltuielile cu organizarea destul de mult, vreo 30.000 de euro.

Reclamă

Nu e o decizie ușoară. Rapid va fi fără suporteri. Una e să îi simți lângă tine în momentele grele și alta e fără ei. Mi se pare forțată și din partea Rapidului. Toate, mai puțin FCSB-ul, au stat acolo sus. Nici pe stadionul lui Rapid poziția oaspeților nu e una confortabilă.

Regula e una clară. Dinamo nu are ce să pățească legal, doar moral. Nu e confortabil. Nici pe Giulești în dreapta, în colțul ăla nu e. Oricum, eu credeam că am trecut de aceste faze. Ei nu se înțeleg între ei, pe bune? Bateți, mă, palma și cu asta basta. Nici Nicolescu nu poate trece peste cuvântul suporterilor.

Și între suporterii lui Dinamo sunt probleme. Eu cunosc dinamoviști care abia așteptau să meargă pe stadion. Unii vin doar pentru asta. Păcat că nu s-a ajuns la o înțelegere. Acum e târziu. Planul jandarmilor e aprobat”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională

Ultraşii Rapidului au refuzat să cumpere cele 2800 de bilete primite de la rivalii din Ştefan cel Mare. Nu au acceptat să stea în inelul de sus al peluzei celui mai mare stadion din România. „Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională„, a fost anunţul făcut de club. Suporterii au aflat însă că pot vedea meciul pe stadionul din Giuleşteni.

„Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și