Închide meniul

Florin Răducioiu îl apără pe Horațiu Moldovan după gafa din Farul – Rapid 2-1: „Vor mai greși portari mai mari decât el!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 8:32

Reclamă
Florin Răducioiu îl apără pe Horațiu Moldovan după gafa din Farul – Rapid 2-1: „Vor mai greși portari mai mari decât el!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / as.ro

Florin Răducioiu îl apără pe Horațiu Moldovan după gafa din Farul – Rapid 2-1. Fostul internațional e de părere că fanii rapidiști nu nu trebuie să se supere pe portarul de 25 de ani. Răducioiu e convins că Moldovan poate deveni un goalkeeper care poate candida la postul de titular în echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a greșit decisiv la golul al doilea înscris de Farul, când a scăpat în propria poartă un șut slab al lui Adrian Mazilu. Rapid n-a reușit să mai egaleze după greșeala lui Horațiu Moldovan, iar echipa lui Adrian Mutu a fost învinsă cu scorul de 1-2.

Florin Răducioiu îl apără pe Horațiu Moldovan după gafa din Farul – Rapid 2-1

”Au greşit şi vor mai greşi portari mai mari decât el, chiar şi în Champions League s-a întâmplat. E adevărat că Rapidul a pierdut din cauza lui, pentru că într-adevăr este o greşeală individuală care a hotărât rezultatul final, dar el rămâne un portar interesant, la echipa naţională.”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Horațiu Moldovan a fost integralist în toate partidele disputate de Rapid în actualul sezon al Ligii 1. Acesta a menținut poarta intactă în 10 partide.

1,8 milioane de euro este cota la Horațiu Moldovan, conform transfermarkt.com. La naționala României a bifat un singur meci până acum, în amicalul pierdut cu Slovenia, 1-2, în noiembrie 2022.

Reclamă

Horațiu Moldovan, discurs asumat după Farul – Rapid 2-1

Horațiu Moldovan a avut un discurs asumat după meciul de la Ovidiu și a precizat că nu vrea să găsească scuze.

„A fost o atmosferă frumoasă, ne pare rău că suporterii noștri n-au avut acces, e puțin să dai doar 250 bilete la o asemenea galerie. Nu cred că meritam să pierdem această partidă. Am făcut o greșeală foarte mare, mi-o asum! Nu vreau să-mi caut scuze, a fost o gafă mare. Încă nu m-am uitat pe reluări, o să mă uit zilele următoare. Îmi pare rău că am făcut greșeala în acest meci, era important să câștigăm.

Sper să facem o figură frumoasă în play-off, iar în final să ne îndeplinim obiectivul, acela de a merge în cupele europene. Farul are o echipă foarte bună, are jucători cu calitate în față. Acest Mazilu este un jucător de care o să mai auzim în următorii ani. Domnul Hagi are acest talent de a scoate jucători foarte buni. Cred că va fi cel mai frumos play-off de când este acest sistem. Încă ne putem bate la titlu. Cu 2 victorii putem ajunge pe primul loc în play-off”, a declarat Horațiu Moldovan după meci, potrivit digisport.ro

Reclamă 4 / 0/3

Greșeala lui Horațiu Moldovan a costat-o două puncte pe Rapid

Goalkeeper-ul giuleștenilor l-a trădat pe Adrian Mutu și le-a făcut cadou un gol constănțenilor. Adrian Mazilu, extrema celor de la Farul, a profitat de greșeala portarului giuleștean și și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

În minutul 50 al meciului de la Constanța, formația gazdă a scăpat pe contraatac, iar Adrian Mazilu a fost lansat în careul adversarilor. Puștiul lui Gică Hagi a șutat spre poarta lui Horațiu Moldovan, însă șutul a fost unul modest, lipsit de forță.

Chiar și așa, portarul giuleștenilor a fost prins pe picior greșit și nu a reușit să prindă mingea. Deși a atins balonul, acesta a intrat în poartă, spre dezamăgirea lui Adrian Mutu, căruia nu-i venea să creadă ce gafă a putut face portarul său.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și