Închide meniul

Florin Răducioiu l-a luat peste picior pe Leo Strizu, după declarația de la finalul FC Voluntari – FCSB 1-2: „Cred că visează numai 3 puncte!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 9:43

Florin Răducioiu l-a luat peste picior pe Leo Strizu, după declarația de la finalul FC Voluntari – FCSB 1-2: Cred că visează numai 3 puncte!”

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările la ultimul meci pe banca celor de la FCSB

Leo Strizu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Florin Răducioiu, fostul component al naționalei României, l-a luat peste picior pe Leo Strizu, antrenorul principal, din acte, al FCSB-ului, după declarația de la finalul FC Voluntari – FCSB 1-2. În urma victoriei de la Voluntari, FCSB a urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii 1, devansând-o pe Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al ilfovenilor a fost semnat de Marcelo Lopes.

Florin Răducioiu l-a luat peste picior pe Leo Strizu, după declarația de la finalul FC Voluntari – FCSB 1-2

Florin Răducioiu s-a amuzat pe seama discursului lui Leo Strizu, de la finalul meciului cu Voluntari, pentru faptul că antrenorul FCSB-ului a repetat că punctele sunt cele mai importante, în actualul moment al sezonului.

„Foarte simpatic, cred că visează numai 3 puncte! A spus-o de 7 ori. Nostim, comic”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Declarația lui Leo Strizu

„Ne-am atins obiectivul, ne interesau cele 3 puncte și le-am luat. Nu a fost ușor, dar țin să felicit băieții, au demonstrat că merităm să fim chiar mai în față.

Reclamă

Echipa a jucat foarte bine în prima repriză, spre final am crezut că suntem deja câștigători, iar în fotbal te costă relaxarea. Victoria ne dă elan, cred că vom avea un final foarte bun de sezon. Dacă marcam în jumătate dintre ocazii, meciul ar fi fost rezolvat mult mai devreme.

Echipa arată foarte bine, își dorește foarte mult. Nu ne rămâne decât ca de la etapă la etapă să obținem toate punctele puse în joc.

Nu știu ce a fost în trecut, ne interesează prezentul. Nu facem altceva decât să o luăm de la meci la meci, să aducem punctele. De acum încolo, importante sunt doar punctele”, a spus Leo Strizu, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma, fault barbar aplicat lui Igor Armaș

În minutul 83 al partidei de la Voluntari, Malcom Edjouma l-a lovit cu piciorul în cap pe Igor Armaș. Deși mijlocașul FCSB-ului ar fi trebuit eliminat, „centralul” Radu Petrescu a decis să-i arate doar cartonașul galben.

„E o fază inexplicabilă, sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș, la finalul meciului.

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au critictat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și