Închide meniul

Florin Răducioiu l-a taxat pe Vlad Chiricheş, după greşelile din FCSB – CFR Cluj 1-0: „Nu există aşa ceva! Este impardonabil!”

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 8:50 / Actualizat: 7 august 2023, 9:55

Reclamă
Florin Răducioiu l-a taxat pe Vlad Chiricheş, după greşelile din FCSB – CFR Cluj 1-0: „Nu există aşa ceva! Este impardonabil!

Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş. în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Florin Răducioiu l-a taxat pe Vlad Chiricheş, după greşelile comise în partida câştigată de FCSB cu CFR Cluj, scor 1-0. Fostul internaţional este de părere că pasele greşite date de fundaşul central sunt impardonabile, pentru un jucător cu o experienţă ca a lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, în primul meci disputat în Ghencea după o pauză de opt ani. Andrea Compagno a marcat singurul gol al meciului, din penalty.

Florin Răducioiu l-a taxat pe Vlad Chiricheş, după greşelile din FCSB – CFR Cluj 1-0

Florin Răducioiu a avut o reacţie dură în privinţa prestaţiei lui Vlad Chiricheş. Fundaşul de 34 de ani a pasat la un adversar, în minutul 24, atunci când Daniel Bîrligea a avut o ocazie mare, fiind oprit in extremis de Joyskim Dawa.

În acest context, Florin Răducioiu susţine că greşeala lui Chiricheş este una incredibilă, şi a remarcat faptul că nu este prima de acest fel pe care o face fundaşul central.

De asemenea, fostul internaţional susţine că astfel de erori ale lui Vlad Chiricheş nu vor mai fi iertate de „vikingii” de la Nordsjaelland.

Reclamă

„Cartonaș galben a luat la început. Nu e prima dată când el face asemenea greșeli și trebuie să fie mai atent. În minutul 24, eu n-am înțeles. Este impardonabil această greșeală pe care o face un jucător de experiența lui!

Nu e posibil ca un apărător să dea o pasă cu exteriorul, în primul rând. Aproape niciodată! Și niciodată în acea zonă centrală. Nu există așa ceva. Pentru mine e impardonabil. Acum, hai să-l iertăm, dar dacă joci cu acei vikingi de la Nordsjaelland…”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Vlad Chiricheş, „cucerit” de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea

Vlad Chiricheş s-a declarat „cucerit” de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a fost integralist în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând aş vrea să le mulţumesc tuturor celor prezenţi la stadion, au făcut o atmosferă incredibilă şi ne-am simţit ca acasă. Cred că a fost un eveniment frumos şi unde nu trebuia să lipseşti.

E un stadion nou, poate şi-a pierdut un pic din spiritul de altă dată. Dar e un stadion frumos, unde m-am simţit bine şi sperăm să mai avem ocazia să jucăm aici.

Acum mă simt bine, e clar că am nevoie de timp să mă recuperez şi sper să prind mult mai mult ritm, să mă simt mai bine cu colegii şi să joc în fiecare meci.

E un început foarte bun, noi ne dorim foarte mult să continuăm aşa. Avem încredere, avem plăcerea asta de a juca şi atunci când câştigi asta îţi dă moral.

Chiar am văzut ceva imagini cu Nordsjelland, sunt o echipă bună, au posesie, sunt agresivi, sperăm să găsim un plan foarte bun de joc şi să câştigăm şi să ne calificăm. Eu îmi doresc foarte mult să jucăm aici, aţi văzut a fost o atmosferă incredibilă şi cred că ne-ar ajuta să jucăm din nou aici„, a declarat Vlad Chiricheş, după FCSB – CFR Cluj 1-0, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și