Închide meniul

Florin Răducioiu și Gică Popescu, șocați de comportamentul lui Cristi Săpunaru: „Mi-e milă de el!” / „Sare mereu la bătaie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 0:45

Florin Răducioiu și Gică Popescu, șocați de comportamentul lui Cristi Săpunaru: „Mi-e milă de el! / „Sare mereu la bătaie!

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Florin Răducioiu și Gică Popescu sunt șocați de comportamentul lui Cristi Săpunaru, care a fost implicat într-un scandal monstru după meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform unor imagini apărute, Săpunaru a înjurat şi a avut un comportament violent. Conform unor surse Antena Sport, Cristi Săpunaru a fost acuzat că ar fi scuipat copilul suporterului celor de la FC U Craiova 1948.

Florin Răducioiu și Gică Popescu, șocați de comportamentul lui Cristi Săpunaru

„Nu am cuvinte! Încercam să îmi aduc aminte dacă am mai văzut așa ceva. Comportament suburban, de stradă. Reprezinți un club istoric ca Rapid, nu te poți comporta în halul ăsta. E inadmisibil pentru un căpitan.

Oricât ai fi de provocat, nu ai voie să fii așa de agresiv. Mi-e milă de el, pur și simplu. Nu știu ce caracterizare să mai găsesc. E o rușine!”, a spus Florin Răducioiu, conform Prima Sport.

Conform jurnalistului Silviu Samuilă, Săpunaru s-ar fi bătut cu celebrul suporter „Poştaşu”. „Înțeleg că și-ar fi împărțit pumni cei de acolo. A fost între Săpunaru și Poștașu, suporterul celor de la Craiova. Asta îmi transmit colegii”, a spus acesta la orangesport.ro.

Reclamă

„E căpitan de echipă, reprezintă vestiarul. Trebuie să aibă atitudine. Trebuie să dea tonul la calm, nu poți să faci asta. La fiecare scandal care e la Rapid, el sare la bătaie. E un exemplu tot pe dos. Alte așteptări sunt de la el, ar trebui să fie un lider! El aduce dezechilibrul”, a spus și Gică Popescu.

Ultraşii Rapidului au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaune

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

În puţinul timp rămas până la fluierul final, jucătorii au acuzat unele probleme de respiraţie. Căpitanul celor dela Rapid a avut un duel aprins cu jandarmii. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar la final cele două formaţii au cântat alături de galerie.

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan: „Parcă suntem în junglă!”

Horațiu Moldovan s-a plâns că oltenii s-au bucurat excesiv după victorie. Jucătorul rapidist a avut un discurs dur.

„Parcă suntem în junglă! Sunt mai mulți bodyguarzi decât fotbaliști. N-am putut să intrăm în vestiar. Nu pot să înțeleg chestiile astea. Asta e. Nu trebuia să ne bucurăm de parcă am câștigat campionatul, să ne luăm de la vestiare.

Toată lumea își dorește să ne bată. Să ne bată la fotbal, nu la propriu! E plin de bodyguarzi, parcă suntem la club. Mutu are un aport mare asupra noastră, ne pare rău, suntem alături de el. Ne-a spus să facem exact ce am lucrat, dar toată tactica s-a schimbat când am rămas în 10 oameni”, a spus Horațiu Moldovan, conform digisport.ro.

FC U Craiova – Rapid 1-0

Giuleștenii, fără Adrian Mutu pe bancă, au fost învinși din nou de formația patronată de Adrian Mititelu. Sidibe a înscris unicul gol al meciului.

Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, după ce Alex Ionița a fost eliminat pentru o intrare criminală la Vlad Achim.

În 10 oameni, giuleștenii au cedat în minutul 55. Sidibe l-a învins pe Horațiu Moldovan după o pasă superbă primită de la Gabi Iancu.

Pentru Rapid este prima înfrângere după patru victorii consecutive. Giuleștenii rămân însă lideri în Liga 1, cel puțin până la meciul Farului. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 și-a depășit rivala locală, pe Universitatea Craiova, și a urcat pe loc de play-off.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Răducioiu și Gică Popescu, șocați de comportamentul lui Cristi Săpunaru
  • Ce au spus cele două legende ale fotbalului românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și