Închide meniul

Florin Răducioiu, verdict despre lupta la titlu: „FCSB nu are capacitatea de a da şah-mat la rege!” Ce spune de eliminarea lui Denis Alibec

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 17:53

Reclamă
Florin Răducioiu, verdict despre lupta la titlu: „FCSB nu are capacitatea de a da şah-mat la rege! Ce spune de eliminarea lui Denis Alibec

Florin Răducioiu, verdict despre lupta la titlu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu

Florin Răducioiu a oferit un verdict despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1. Fostul internaţional susţine că FCSB nu are capacitatea de a o depăşi pe Farul, în ciuda faptului că roş-albaştrii au făcut un play-off foarte bun. De asemenea, Răducioiu a vorbit şi despre eliminarea suferită de Denis Alibec, în remiza Farului cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se poate apropia la un singur punct de Farul, în cazul în care o învinge pe CFR Cluj, în derby-ul de pe Arena Naţională. Partida „de foc” a roş-albaştrilor cu clujenii va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00.

Florin Răducioiu, verdict despre lupta la titlu

Florin Răducioiu o vede pe Farul favorită să devină campioană la finalul sezonului, deşi a avut doar cuvinte de laudă şi pentru cei de la FCSB. Fostul internaţional a amintit faptul că roş-albaştrii au traversat o formă modestă la începutul campionatului, fiind o echipă inconstantă, până la startul play-off-ului.

„Nu cred că FCSB are capacitatea de a da șah-mat la rege. Deși FCSB a făcut un sezon neașteptat de bun. Dacă vă aduceți aminte, luni de zile a fost în play-out, acum e la 4 puncte. Una peste alta, FCSB a fost o echipă destul de inconstantă”, a declarat Florin Răducioiu.

De asemenea, Florin Răducioiu a vorbit şi despre cartonaşul roşu încasat de Denis Alibec, în duelul dintre Farul şi Universitatea Craiova. Fostul internaţional susţine că atacantul a făcut un gest „lipsit de inteligenţă”, însă a apreciat faptul că golgheterul constănţenilor şi-a prezentat scuzele la finalul meciului.

Reclamă

„Nu a fost inteligent ce a făcut Alibec aseară, evident că nu. Dar mi-a plăcut foarte mult de el pentru că și-a prezentat scuzele față de suproteri, club, antrenor. Și eu am avut un moment foarte dificil la meciul cu Anderlecht, chiar m-am dat la arbitru, dar asta nu mișcorează cu nimic meritele. Este un jucător imens. Cred că din seara asta vom înțelege dacă Farul este în mod clar campioană (n.r. după meciul FCSB-ului cu CFR). Se mai întâmplă și la mari jucători. Dar, chiar dacă are experiență, înveți.

Eu sper să nu coste titlul. Mie mi-a plăcut Farul din primul meci până ieri. A jucat un fotbal frumos, eficient, cu propriu stil, implementat de Hagi. Îmi pare rău că nu-l mai vedem pe Alibec în ultimele două meciuri. Sunt convins că Hagi va găsi soluția și-l va înlocui„, a mai spus Florin Răducioiu.

Denis Alibec, explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1

Denis Alibec a venit cu explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1. Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Vlădoiu.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să-l împing şi din cauza transpiraţiei mi-a alunecat cotul. Am vrut să-l împing, nu să-l lovesc. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaş roşu. Chiar nu am cuvinte, mereu când sunt într-un moment bun dau cu piciorul. Am încredere în colegii mei şi cu siguranţă vom fi campioni.

Poate şi că am ratat penalty-ul am fost puţin mai nervos. Nu m-am gândit că l-am lovit atât de rău. Nu am avut intenţie.

Am vrut să dau tare pe mijloc şi i-am dat în picior, e mai puţin important. Păcat că nu am câştigat. Am încredere în colegii mei, îmi pare rău că nu voi putea să fiu alături de ei. CFR este o echipă bună şi sper să facă o partidă mare cu FCSB. Suntem puternici, suntem o familie şi vom fi cu toţii împreună. Deocamdată Hagi mi-a spus că nu e nimic. Sunt foarte supărat că i-am făcut una ca asta, sunt foarte trist„, a declarat Denis Alibec pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și