Închide meniul

Denis Alibec, explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Mi-a alunecat cotul. Nu am vrut să-l lovesc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 23:52

Reclamă
Denis Alibec, explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Mi-a alunecat cotul. Nu am vrut să-l lovesc!

Denis Alibec, primele explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova - Farul 1-1

Denis Alibec a văzut direct cartonaş roşu / Captură Orangesport

Denis Alibec a venit cu explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1. Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Vlădoiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 de Andrei Chivulete. Arbitrul partidei din Bănie l-a văzut pe Alibec în timp ce îl lovea cu cotul în cap pe fundaşul dreapta al lui Eugen Neagoe, Vlădoiu. „Centralul” nu a mai stat pe gânduri şi a scos direct cartonaşul roşu, fără a mai aştepta indicaţii din cabina VAR. Din moment ce a fost eliminat direct, Alibec nu va mai juca în acest sezon. Va primi cel puţin două etape de suspendare!

Denis Alibec, prima explicaţie după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1

În primul rând îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să-l împing şi din cauza transpiraţiei mi-a alunecat cotul. Am vrut să-l împing, nu să-l lovesc. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaş roşu. Chiar nu am cuvinte, mereu când sunt într-un moment bun dau cu piciorul. Am încredere în colegii mei şi cu siguranţă vom fi campioni.

Poate şi că am ratat penalty-ul am fost puţin mai nervos. Nu m-am gândit că l-am lovit atât de rău. Nu am avut intenţie.

Am vrut să dau tare pe mijloc şi i-am dat în picior, e mai puţin important. Păcat că nu am câştigat. Am încredere în colegii mei, îmi pare rău că nu voi putea să fiu alături de ei. CFR este o echipă bună şi sper să facă o partidă mare cu FCSB. Suntem puternici, suntem o familie şi vom fi cu toţii împreună. Deocamdată Hagi mi-a spus că nu e nimic. Sunt foarte supărat că i-am făcut una ca asta, sunt foarte trist„, a declarat Denis Alibec pentru digisport.ro.

Reclamă

Toate au fost capitale până acum. Noi încercăm la fiecare meci să luăm cele 3 puncte şi să ne menţinem acolo sus.

Noi avem presiune fie că jucăm cu Chindia, fie că jucăm cu Craiova. Asta am făcut foarte bine în acest sezon. Dacă luăm 3 puncte acasă, cu FCSB, suntem matematic campioni„, a spus Aioani la finalul meciului.

Scenariile prin care Farul poate deveni campioana României

Farul a ratat pe final victoria în Bănie, după ce a jucat o repriză în inferioritate numerică. Denis Alibec a primit cartonaş roşu direct în minutul 45+4. Tot el ratase un penalty şi îi oferise un assist brazilianului Mateus în minutul 24. Andrei Ivan a marcat de la 11 metri, în minutul 82, şi a raprins lupta la titlu!

Reclamă 4 / 0/3

Farul a ratat pe final victoria în Bănie, după ce a jucat o repriză în inferioritate numerică. Denis Alibec a primit cartonaş roşu direct în minutul 45+4. Tot el ratase un penalty şi îi oferise un assist brazilianului Mateus în minutul 24. Andrei Ivan a marcat de la 11 metri, în minutul 82, şi a raprins lupta la titlu!

În cazul în care FCSB remizează cu CFR Cluj, Farul are nevoie doar de o remiză în meciul direct cu roş-albaştrii, de etapa viitoare, pentru a fi sigură de titlu. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Indiferent ce face FCSB cu CFR Cluj sau în ultima etapă, Farul câştigă titlul în cazul în care o învinge, peste două etape, pe echipa lui Gigi Becali.

Clasamentul Ligii 1:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Reclamă

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Universitatea Craiova – Farul 1-1

Meciul de la Craiova a început cu o fază la care arbitrul Andrei Chivulete nu a acordat iniţial nimic, dar după consultarea VAR arbitrul a decis să acorde penalti pentru Farul după ce Alibec a fost faultat în careul gazdelor. Lovitura de pedeapsă a fost executată de acelaşi Alibec, dar portarul Laurenţiu Popescu a respins.

Alibec a fost însă pasatorul de la golul prin care Farul a deschis scorul, în minutul 24, prin Mateus Criciuma. În finalul primei reprize, Alibec l-a lovit pe Ştefan Vlădoiu în ceafă, la o fază de joc, şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. Alibec urmează să lipsească la meciul cu FCSB, din etapa viitoare.

În repriza secundă Farul s-a apărat, dar craiovenii au primit un penalti în minutul 80 pentru un fault al lui Kevin Boli asupra lui Koljic, penalti acordat de Andrei Chivulete după consultarea VAR. A executat Andrei Ivan, care a înscris.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și