Închide meniul

Florin Răducioiu, verdict în privința luptei la titlu: „Farul e cea mai frumoasă echipă din Liga 1!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 9:36

Florin Răducioiu, verdict în privința luptei la titlu: Farul e cea mai frumoasă echipă din Liga 1!”

Florin Răducioiu, necruţător după Rapid - Petrolul 0-2

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răducioiu, verdict în privința luptei la titlu. Fostul internațional e de părere că Farul Constanța, formația antrenată de Gică Hagi, joacă cel mai frumos fotbal din România și merită să câștige campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Marinarii” sunt lideri în Liga 1, cu 36 de puncte obținute, după 2 etape din play-off-ul actualului sezon.

Florin Răducioiu, verdict în privința luptei la titlu: „Farul e cea mai frumoasă echipă din Liga 1!”

„Echipa mai bună a fost Farul. Într-adevăr, pierde două puncte foarte importante în a spera la câștigarea titlului. Au fost multe momente în care Farul a dominat, a avut multe ocazii de gol. Au fost multe momente în care a atacat cu toată echipa, a fost bara lui Alibec, cea a lui Grameni.

Echipa Rapidului a fost înghesuită și a lăsat deliberat inițiativa pentru că valoarea este mai mare a Farului din punct de vedere tehnic. O echipă a Rapidului care a făcut ce a putut. A fost acea ocazie a lui Albu, a mai avut câteva ocazii, însă e o echipă a Rapidului care nu mă convinge și care nu poate emite momentan pretenții pentru a câștiga titlul.

Farul este un mic Arsenal. Mie îmi plac aceste echipe, cum e și Napoli. În ziua de azi, echipele care joacă un fotbal ofensiv, frumos, nu neapărat cu mari staruri, iată că reușesc să câștige campionate puternice. Eu numesc un mic Arsenal această echipă a lui Hagi. După părerea mea, în momentul de față, Farul merită să câștige campionatul.

Reclamă

Sper să nu clacheze, Doamne iartă-mă! Să nu aibă o cădere din toate punctele de vedere, dar nu cred. În momentul de față, este echipa cea mai frumoasă, cu cel mai frumos joc”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Gabi Balint nu îi dă șanse la titlu Rapidului, după egalul cu Farul: „Nu are jucători creativi!”

Gabi Balint nu îi dă șanse la titlu Rapidului, după egalul cu Farul. Fostul mare internațional este de părere că echipa lui Adrian Mutu nu are jucătorii necesari pentru a se putea bate la câștigarea campionatului.

Rapid a remizat, scor 1-1, cu liderul Farul, în etapa a doua a play-off-ului. Constănțenii rămân lideri în Liga 1, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, formația din Giulești ocupă locul 4, cu 28 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

„Mutu, în momentul ăsta, cam scoate maximul. Rapid nu are jucători creativi, sunt multe pase greșite, nici nu ajunge de multe ori mingea la Dugandzic.

Se trimite o minge lungă și nici măcar cea de-a doua nu e câștigată de jucătorii Rapidului. Lotul ei nu o recomandă pentru lupta la titlu”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Florin Răducioiu, verdict în privința luptei la titlu
  • „Farul e cea mai frumoasă echipă din Liga 1!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și