Închide meniul

Florin Ștefan va semna cu Rapid! Giuleștenii bifează al doilea transfer de la CFR Cluj, după Valentin Costache. Ce sumă va încasa campioana

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 iunie 2022, 19:43

Florin Ștefan va semna cu Rapid! Giuleștenii bifează al doilea transfer de la CFR Cluj, după Valentin Costache. Ce sumă va încasa campioana

Florin Ștefan, la un pas să semneze cu Rapid

Florin Ștefan, în timpul meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj / Hepta

Florin Ștefan va semna cu Rapid. Vestea a apărut la scurt timp după ce giuleștenii au prezentat oficial un alt jucător de la CFR Cluj: Valentin Costache. Clubul de sub Grant are o campanie de transferuri răsunătoare, sub comanda lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid dă lovitură după lovitură pe piața transferurilor. După Valentin Costache, echipa patronată de Victor Angelescu și Dan Șucu este pregătită să mai aducă un jucător de la CFR Cluj.

Florin Ștefan va semna cu Rapid! Formația lui Adrian Mutu, a doua lovitură de la CFR Cluj

Potrivit Prosport, Rapid s-a înțeles cu Florin Ștefan, fundașul stânga de 26 de ani de la CFR. Jucătorul campioanei a avut de ales între formația giuleșteană și UTA Arad. Conform sursei citate, Rapid va achita suma de 200.000 de euro pentru transferul lui Ștefan, care a bifat numai 11 apariții pentru ardeleni în sezonul 2021/2022.

Florin Ștefan a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, în 2019. La vremea respectivă, fundașul se afla la Sepsi, iar covăsnenii au cerut 1 milion de euro în schimbul său. Patronul FCSB a considerat că suma respectivă este mult prea mare, iar transferul nu s-a mai materializat.

Rapid a realizat deja 3 transferuri în această vară: Paul Iacob, de la Chindia, Andrei Ciobanu, de la Farul, și Valentin Costache, de la CFR Cluj.

Reclamă

În prezent, Florin Ștefan este cotat la 850.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat la Olt Slatina, Academica Clinceni, Daco-Getica și Sepsi, înainte să semneze cu CFR Cluj în vara anului trecut.

Valentin Costache, prezentat oficial la Rapid: „Am fost dorit aici de toată lumea!”

Rapid continuă campania de transferuri, sub comanda lui Adrian Mutu. După Paul Iacob și Andrei Ciobanu, giuleștenii l-au anunțat astăzi și pe Valentin Costache.

Atacantul adus de la CFR Cluj a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire.

Reclamă 4 / 0/3

„După Andrei Ciobanu, Rapid a reușit astăzi să îl transfere și pe Valentin Costache, atacantul venit de la campioana CFR Cluj. În vârstă de 23 de ani, fostul jucător al campioanei a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire.”, a anunțat Rapid, pe site-ul oficial al clubului.

Costache a mărturisit că a simțit dorința tuturor celor din Giulești de a-l transfera, iar acest lucru l-a convins să accepte oferta:

„Am fost foarte dorit aici de toată lumea, am simțit asta, ceea ce m-a și făcut să aleg Rapidul. Îmi doresc să joc cât mai bine, să marchez, să dau pase de gol și să-mi ajut echipa.

Îmi place atmosfera de aici, fanii sunt incredibili și o să facem tot posibilul să fim cât mai sus. Abia aștept să ne susțină, să îi mulțumim și să fie aproape de noi”, a spus Vali Costache, pentru fcrapid.ro

Rapid a renunţat la 8 jucători

Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • Hlistei (27) 85 meciuri / 32 goluri
  • Goge (30) 132 meciuri / 50 goluri
  • Dandea (34) 50 meciuri / 3 goluri
  • Bălan (32) 56 meciuri / 18 goluri
  • Carnat (24) 22 meciuri / 3 goluri
  • Alami (29) 23 meciuri / 3 goluri
  • Costin (37) 40 meciuri / 1 gol
  • Leasă (23) 2 meciuri / 0 goluri

 

Reclamă
Recomandări
  • Florin Ștefan va semna cu Rapid!
  • Giuleștenii bifează al doilea transfer de la CFR Cluj, după Valentin Costache

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și