Închide meniul

Florin Talpan a dezvăluit cum este hărțuit, din cauza „războiului” dintre FCSB și CSA Steaua: „Efectiv nu mai scăpam de o persoană!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 15:12

Florin Talpan a dezvăluit cum este hărțuit, din cauza războiului” dintre FCSB și CSA Steaua: Efectiv nu mai scăpam de o persoană!”

Florin Talpan a dezvăluit cum este hărțuit, din cauza „războiului” dintre FCSB și CSA Steaua

Florin Talpan, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Florin Talpan a dezvăluit cum este hărțuit, din cauza „războiului” dintre FCSB și CSA Steaua! Juristul celor de la CSA Steaua susține că, în mod constant, este urmărit de anumiți oameni pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua a luat amploare după ce, marți, ÎCCJ a decis ca procesul pentru palmares, dintre cele două cluburi, să se rejudece la Curtea de Apel București.

Florin Talpan a dezvăluit cum este hărțuit, din cauza „războiului” dintre FCSB și CSA Steaua

Florin Talpan a vorbit despre problemele cu care se confruntă, din cauza faptului că este parte implicată în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua.

„Chiar duminică am fost să cumpăr ceva și efectiv nu mai scăpam de o persoană, se luase în urma mea. Ieri, doi cu bicicletele…

Am ținut la clubul ăsta… Vă spun, când juca Steaua cu Dinamo, eu mă rugam în genunchi, pentru că am ținut la clubul ăsta, am pus foarte mult suflet. Vedeam meciurile alea atât de frumoase. Acum, să văd ce se întâmplă și mizeria asta… Parcă de multe ori nici nu îți mai vine să te uiți la meciuri, mi s-a făcut lehamite! Nu eram așa”, a declarat Florin Talpan, pentru prosport.ro.

Reclamă

Florin Talpan, criză de nervi în direct

Juristul CSA Steaua consideră inadmisibilă decizia ÎCCJ și susține că judecătorii „s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale”.

Totodată, Talpan a spus că FCSB nu va reveni pe stadionul „Ghencea”, până când nu va plăti prejudiciul cerut de CSA Steaua.

„Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme.

Este nedrept ce se întâmplă, niște judecători s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale. De ce se trage de timp? CSA Steaua nu este de rea credință, dar Gigi Becali nu vrea să plătească! Să plătească, și de mâine joacă în Ghencea!

Oare în țara asta încercăm să desființăm acest brand, să-l dăm unui privat pe doi bani, să-l zăpăcim și pe ăsta?!

De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem cu un privat? De ce să dăm brandul ăsta uriaș unui privat? Cine vrea să investească la Steaua să vină ca sponsor, nu să aibă putere de decizie aici!

Nu se mai poate, toată lumea zice că trebuie să ne asociem… nu ne asociem cu nimic, suntem Steaua București și mergem așa în continuare! Vom promova, dacă terminăm pe locul 1 vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea! Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF”, a spus Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Talpan a dezvăluit cum este hărțuit, din cauza „războiului” dintre FCSB și CSA Steaua

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și