Închide meniul

Florin Tănase crede că FCSB a pierdut deja lupta la titlu: „Nu se mai pot gândi la asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2022, 16:53

Florin Tănase crede că FCSB a pierdut deja lupta la titlu: „Nu se mai pot gândi la asta!

Florin Tănase, verdict despre transferurile de la FCSB

Florin Tănase, la aeroportul din Otopeni / as.ro

Florin Tănase crede că FCSB nu poate să mai câștige titlul. Fostul căpitan al roș-albaștrilor e de părere că începutul slab din campionat a compromis deja întreg sezonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este doar pe locul 13 în Liga 1, cu o singură victorie în primele opt meciuri, și un golaveraj negativ. Roș-albaștrii sunt la 13 puncte în urma liderului Farul. Au însă și două meciuri în minus.

Florin Tănase crede că FCSB nu poate să mai câștige titlul

Chiar dacă e sigur că foștii săi coechipieri vor începe să lege victoriile în Liga 1, Tănase nu mai speră și la locul întâi la finalul campionatului.

„Sunt perioade și perioade la cluburi, nu traversează o perioadă atât de bună, dar sunt convins că își vor reveni. M-am uitat la meciuri, nu știu dacă arată mai rău fără mine. Mă bucur pentru el că a înscris și pentru s-au calificat în grupă europeană după atâția ani. Acum trebuie să se axeze pe campionat, au pierdut multe puncte.

Realist vorbind, nu se mai pot gândi la titlu, este diferență mare. Dacă vor începe să lege victoriile, pot spera. Cu ajutorul spectatorilor Peluzei Nord, cu siguranță pot reveni„, a spus Florin Tănase, vineri, la revenirea în România.

Reclamă

Octavian Popescu, arătat de degetul pentru forma slabă a FCSB-ului

Gabi Balint a răbufnit la adresa lui Tavi Popescu, după FCSB – Anderlecht, scor 0-0, în grupele UEFA Conference League. Fosta legendă a Stelei asigură că atacantul de 19 ani, care a fost monitorizat de granzii Europei, e „căzut” psihic.

Octavian Popescu a fost ținut pe teren, de Nicolae Dică, până în minutul 90. A fost schimbat, chiar înainte de finalul meciului, cu Ianis Stoica.

Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. Și eu am avut momente când îmi pierdeam încredere. Trebuie să facă un meci bun, dar îl așteptăm.

Reclamă 4 / 0/3

El a debutat foarte bine și a arătat câteva lucruri. Te uiți la calitățile pe care le are, dar acum, de o perioadă bună, face totul pe dos„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Andrei Cordea: „Nu a existat o echipă să ne domine!”

În ultima etapă din Liga 1, FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari şi a fost egalată în minutul 90+7. Andrei Cordea nu este însă îngrijorat.

„Nu cred că este atitudine la noi. În Europa echipele joacă mai mult fotbal, în campionatul intern pot să zic că se apără mai mult. Noi suntem o echipă care atacă 90 de minute. Sincer, de când am venit aici nu-mi amintesc o echipă să ne fi dominat şi sunt convins de asta. Din păcate în campionat nu reuşim să-i deschidem.

Noi jucăm fotbal şi în campionat, de aceea dominăm orice echipă. Şi îţi reamintesc că nu a existat echipă în Superligă care să ne domine. (Reporter: Dar te ajută cu ceva că domini şi ai 8 puncte?) Avem timp să ne revenim, suntem la cea mai bună echipă şi cea mai iubită din România… cu o victorie sau două vom fi acolo sus. Avem minus două meciuri, să nu uitaţi asta”, a spus Cordea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și