Închide meniul

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0: „În România nu ai voie să vorbeşti!” Căpitanul roş-albaştrilor, un car de nervi: „Îmi arde de transfer?”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 0:00

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0: „În România nu ai voie să vorbeşti! Căpitanul roş-albaştrilor, un car de nervi: „Îmi arde de transfer?

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / Profimedia

  • Rapid – FCSB 2-0
  • Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 2-0. Criticat de patron, căpitanul roş-albaştrilor a fost un car de nervi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab, avem un început dezastruos, trebuie să analizăm şi să revenim. Vreau să le cer scuze suporterilor din partea jucătorilor, că i-am dezamăgit.

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0

Am avut câteva ocazii, nu am marcat. Au marcat ei, bravo. Nu ştiu unde e echipa de anul trecut care se bătea la titlu, aici nu mai e. Nu pot eu să spun care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Problema cea mai mare e ca nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem echipa ofensivă care pasa mult, făcea presing sus. Nu ştiu ce s-a întâmplat.

Reclamă

Trebuia să se facă mai multe schimbări la pauză. Nu vreau să discut despre asta, sunt supărat, mă aşteptam la un alt start de sezon, aveam încredere. Trebuie să îi integrăm şi pe cei care au venit.

Îmi arde de transfer după meciul ăsta? În România nu e voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea. Fiecare om trebuie să spună ce gândeşte. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc. Declaraţiile au fost interpretate.

Reclamă

Ne aşteaptă un meci foarte greu joi, pe care dacă îl vom câştiga, altfel vor decurge lucrurile. Eu încă cred că ne putem califica, am încredere că putem face un meci bun să îi eliminăm”, a declarat Florin Tănase pentru Digi Sport.

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid, după ce roş-albaştrii au încasat două goluri de la giuleşteni în prima repriză.

În prima repriză, FCSB a avut un singur şut pe spaţiul porţii. Marko Dugandzic a deschis scorul în derby, iar căpitanul Cristi Săpunaru a majorat avantajul giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Rachid Bouhenna a fost schimbat şi el, în locul lui intrând Joonas Tamm. A patra schimbare a fost cea a lui Răzvan Oaidă, care a fost înlocuit cu Darius Olaru.

Fotbaliştii FCSB, puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid

Fotbaliştii FCSB au fost puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid. În prima repriză, roş-albaştrii au avut doar un singur şut pe spaţiul porţii, motiv pentru care Toni Petrea şi Gigi Becali au făcut patru schimbări.

Dinu Gheorghe a analizat prima repriză a derby-ului şi i-a făcut praf pe fotbaliştii FCSB.

„Cineva să-l anunțe (n.r – pe Gigi Becali) că Edjouma n-avea ce să caute la Steaua (n.r – FCSB). FCSB are mari probleme în zona apărătorilor centrali. Mi se pare o pereche hazlie de apărători centrali, în special Bouhenna. El n-a jucat niciun minut la FCSB și îl aduci să joace titular pe Giulești, după ce echipa vine după două eșecuri. Asemenea responsabilitate e greu de dus. El n-are ritm de joc. La primul gol, el a pierdut mingea. Dawa și Târnovanu sunt coautori la acel gol.

La golul doi, a stat mingea în aer 15 secunde și el e depășit, iar Săpunaru era complet liber. Vă spun, hazlie această pereche de fundași centrali. Ovidiu Popescu, modest! Radunovic, la fel, nu l-a ajutat pe Tănase, a pierdut dueluri cu Sefer. Scor corect la pauză, după cum s-a jucat. Modești cei de la FCSB, foarte modești. Ianis Stoica e încă foarte crud, a avut o ocazie fantastică. Dacă ai pretenții că ești de mare viitor, egalează!”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 15 apr., 23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Liga 1 • 15 apr., 23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Cristiano Bergodi, reacţie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 15 apr., 23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”