Închide meniul

„Florin Tănase încă are rugină pe el!” Adi Mutu, sfat preţios pentru „antrenorul” Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2024, 12:03

Reclamă
„Florin Tănase încă are rugină pe el! Adi Mutu, sfat preţios pentru „antrenorul Gigi Becali

"Florin Tănase încă are rugină pe el!" Adi Mutu, sfat preţios pentru "antrenorul" Gigi Becali

Florin Tănase, în tricoul lui FCSB / Hepta

Adi Mutu a oferit un sfat preţios pentru „antrenorul” Gigi Becali. „Briliantul” i-a cerut patronului de la FCSB să nu îi schimbe postul lui Florin Tănase. Revenit după doi ani la campioana României, atacantul de 29 de ani încă nu a reuşit să înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a jucat în trei meciuri pentru FCSB şi încearcă să îşi revină la forma care l-a consacrat. El a fost golgheterul roş-albaştrilor în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022.

Adi Mutu, sfat preţios pentru „antrenorul” Gigi Becali

Gigi Becali l-a anunţat pe Florin Tănase că nu va mai juca vârf şi că îl mută în bandă. Decizia nu este pe placul lui Adi Mutu.

Se vede că încă are rugină pe el după anul petrecut în Asia. Dar Tănase e un jucător de excepție și de execuție. Atunci când își va reveni va da mult. E și marcator. Cu el și cu Bîrligea în față vor crea mari probleme echipelor adverse.

(n.r. – Gigi vrea să îl retragă inter) A mai jucat inter. El trebuie să ocupe o poziție să fie mereu cu fața spre poarta adversă. Când urcă câțiva metri spre poarta adversă și îl prinde cu spatele la poartă are ceva probleme.

Reclamă
Reclamă

Nu e un joc care i se pliază lui Tănase. Eu îl văd mai jos putin. Tănase poate să fie un 8, un inter, fără probleme„, a declarat Adi Mutu la fanatik.ro.

În 2022, Gigi Becali îl vindea pe Florin Tănase la arabi pentru 3 milioane de euro. Internaţionalul român are o clauză specială în contractul cu FCSB. Poate pleca în cazul în care primeşte o ofertă din afara ţării.

Gigi Becali a dat ordin la FCSB. Mesaj savuros pentru Florin Tănase

Florin Tănase ar urma să joace pe postul de extremă stânga după transferul spectaculos al lui Daniel Bîrligea. Atacantul de 24 de ani a costat 2.2 milioane de euro.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera asigură că Bîrligea şi David Miculescu nu mai pot fi scoşi din echipa de start. Tănase ar urma să îi ţină pe bancă pe Marius Ştefănescu, Tavi Popescu şi Alex Băluţă.

David Miculescu e greu să-l mai scoţi, nu mai ai cum să-l scoţi din echipă. Bîrligea şi David Miculescu, ăştia 2… nu ai cum. Acum sunt 4 jucători pe un post… Tavi, Musi, Ştefănescu şi Băluţă. Sunt 4 pe un post! Pentru că pe Bîrligea şi David Miculescu nu-i mai pui la socoteală. E şi Tănase al 5-lea, care poate juca şi inter. Sunt 4 jucători fabuloşi pe care îi ţii pe bancă.

Asta va fi echipa… Tănase în stânga, i-am spus asta: ‘Tu joci cum zice Ferguson, nu ce vrei tu!’. A zis că joacă, dar că încă nu e bine pregătit. El joacă stânga, Bîrligea în atac şi Miculescu în dreapta. Ăsta e atacul nostru!

I-am zis: ‘Tu joci ce zice Ferguson!’. A spus: ‘Da, dom’le, joc!’„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și