Închide meniul

Florin Tănase l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după FCSB – U Cluj 2-2: „Aşa mi-a spus! Eu habar nu aveam!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2023, 8:58

Reclamă
Florin Tănase l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după FCSB – U Cluj 2-2: „Aşa mi-a spus! Eu habar nu aveam!

Florin Tănase l-a sunat pe Gigi Becali

Gigi Becali se amuză cu Florin Tănase / Colaj Hepta

Florin Tănase l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după FCSB – U Cluj 2-2. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i spune că există şi în Premier League patroni care fac schimbările la echipă. Tănase i-a spus că la Everton schimbările nu sunt făcute de antrenor.

Florin Tănase l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după FCSB – U Cluj 2-2

M-a sunat Tănase și mi-a spus că la Everton patronul face exact ce fac eu. Așa mi-a spus. Patronul lui Everton face tot, tot! Interesați-vă, mi-a zis Tănase! Habar n-am eu de Everton”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Replica pentru patronul de la FCSB a venit din partea lui Ilie Dumitrescu. „Gata! Ne-ai dat temă, Gigi. Acum trebuie să ne informăm”, a fost reacția lui Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous. Patronul vicecampioanei a reacționat după „conflictul” dintre fostul atacant și antrenorul de la FCSB.

Reclamă
Latifundiarul din Pipera a avut o reacție dură, după ce Elias Charalambous a fost făcut praf de Ionel Dănciulescu. Fostul atacant al clubului din Ștefan cel Mare l-a criticat pe cipriot, după ce acesta ar fi primit o ofertă din partea celor de la Olympique Lyon. „Danciu-gol” a menționat atunci că Elias este doar o marionetă la FCSB, pentru că toate deciziile sunt luate de Gigi Becali

Acum, patronul de la FCSB a avut o ieșire dură, în care l-a criticat dur pe Ionel Dănciulescu. Acesta nu a înțeles motivul pentru care fostul atacant s-a arătat deranjat de situația tehnicianului de la vicecampioana României.

„Nu e frumos ce a făcut Dănciulescu. Charalambous e prea civilizat. Domne, stai jos, nota 4, ai fost fotbalist. Cine ești tu mă să îl pui pe om să stea jos? Ce părere? Spune-ți părerea de fotbal, nu că te enervează omul pe tine, ce ți-a făcut? A zis ceva de tine? De familia ta? Nota 4 stai jos, ce e asta?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și