Închide meniul

Florin Tănase, ocazie uluitoare în FC Voluntari – FCSB înainte să marcheze! Ivan Mamut, scos din teren după numai o repriză

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2022, 22:36

Florin Tănase, ocazie uluitoare în FC Voluntari – FCSB înainte să marcheze! Ivan Mamut, scos din teren după numai o repriză

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Florin Tănase, ratări uluitoare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Florin Tănase, ocazie uluitoare în FC Voluntari – FCSB. Florin Tănase, golgheterul la zi al Ligii 1, cu 20 de goluri, a avut o ocazie rarisimă în minutul 53 al partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a ratat o ocazie incredibilă în partida cu FCSB – FC Voluntari. Căpitanul roş-albaştrilor a ratat uluitor din câţiva metri.

Florin Tănase, ocazie uluitoare în FC Voluntari – FCSB

Tănase a reluat capul din poziţie ideală, pe lângă poarta apărată de Popa. Peste numai 3 minute, Tănase a ratat din nou. Acesta a primit o pasă perfectă de la Darius Olaru, însă şutul căpitanului FCSB a fost blocat de Popa. Florin Tănase şi-a luat revanşa în minutul 72 şi a marcat în poarta lui Mihai Popa.

Reclamă

Ivan Mamut, scos din teren după numai 45 de minute

Ivan Mamut, eroul celor de la FCSB din derby-ul cu Universitatea Craiova, a rezistat pe teren numai 45 de minute. Atacantul croat a fost înlocuit la pauză cu Malcom Edjouma.

Ivan Mamut a fost eroul lui FCSB cu primul său gol după ce a fost transferat de la Universitatea Craiova. A marcat la prima atingere de balon, în minutul 86, cu călcâiul. Reuşita atacantului croat l-a făcut pe Becali să se gândească cu adevărat la titlu. Mai mult, patronul FCSB a spus că îi va prelungi contractul atacantului croat.

Reclamă

Dacă luăm campionatul, și Dumiter, și Mamutu, dacă vă aduceți aminte, Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Pitești. Dacă luăm campionatul, sigur intrăm în Europa League, e vreo 20 de milioane, nu mai contează cheltuială de câteva sute de mii dacă luăm campionatul. Mamutu mai are contract, dar lui Dumiter îi prelungesc„, a spus Becali.

Ivan Mamut a „prezis” că va marca cu Universitatea Craiova: „Am nevoie de 10 minute!”

Ivan Mamut a decis derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 0-1 cu o reuşită superbă. La final, atacantul croat s-a bucurat alături de Mihai Pintilii, căruia i-a transmis înaintea meciului că e sigur de reuşită. După succesul uriaş din Bănie, roş-albaştrii sunt cu gândul la titlu.

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

„A simţit că înainte de meci va marca. I-a zis lui Pintilii că are nevoie de 10 minute. Sunt foarte bucuros că am câştigat. Îl voi cinsti pe Radunovic. Golul este o mare bucurie. Nu e important să dau gol, e important campionatul”, a declarat Ivan Mamut.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” 22:18 Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe” 22:08 Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi! 22:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 21:27 Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj!
Liga 1 • 22:18
Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe”
CFR Cluj - FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off!
Liga 1 • 22:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”