Închide meniul

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB! Anunțul bombă făcut de Gigi Becali: „O avea ceva prin România!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2022, 23:37

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB! Anunțul bombă făcut de Gigi Becali: „O avea ceva prin România!

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB!

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB. Anunțul bombă a fost făcut chiar de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor nu vrea însă să-l lase să plece pe „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susține că Florinel Coman a cerut o hârtie ca să o părăsească la FCSB sub formă de împrumut, iar patronul roș-albaștrilor bănuiește că „perla” sa ar putea ajunge la o rivală din campionat. Latifundiarul din Pipera nici nu vrea să audă de acest scenariu!

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB!

„Păi, dacă el Coman, săracul, nu poate să mai dribleze un puşti de Divizia B. Pe cuvântul meu, mie chiar mi-e milă de el, pentru că e mare talent. Ce se întâmplă, nu pot să îmi dau seama. Ceva, ceva 100 % este. Nu se poate un copil la 19 ani să fie Mbappe cum îi spunea Hagi, iar la 24 când trebuie să fie bombă, el nu mai poate să facă ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e în neregulă ceva!

Am crezut în el, cum să dau un jucător în care cred. Am crezut că vine şi ne salvează. Cred încă în el! Cum să dau un jucător în care cred, am dat bani pe el, 3 milioane de euro. Vreau să ne scoată el din asta, cum să îl dai? Ce Coman e un fotbalist pe care am dat două sute de mii.

El mi-a spus că el ar vrea să îl dau undeva împrumut. Probabil o avea ceva de prin România, că cere o hârtie. Că dacă are hârtie, vrea să plece unde vrea. Probabil undeva pe aici, cam bănuiesc eu ce. Nu vreau să mai fac circ, polemici. Dar ce cred eu, stai că vine perioada de transfer. Îi dau să îl împrumutăm undeva, dar nu pot să îi dau hârtie. Că după aia se duce la CFR sau la Rapid, sau la Dinamo. Şi nu pot să dau un jucător la o contracandidată”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Motivul din spatele evoluțiilor slabe ale lui Florinel Coman la FCSB

Basarab Panduru a dezvăluit motivul din spatele evoluțiilor slabe ale lui Florinel Coman la FCSB. Fostul internațional crede că FCSB ar trebui să fie mai atentă la statutul lui Florinel Coman, care a fost trimis să joace cu rezervele, după ce a fost numit căpitan.

„Eu am spus tot timpul că… Mie mi-a plăcut de Coman, am ţinut la Coman. Îl apăr, încerc să îi dau curaj să meargă şi să facă lucrurile cum trebuie, dar nu ştiu. Parcă, pe zice ce trece, e diferit faţă ce ştiam eu.

Sunt jucători care au un anumit statut. Adică, tu intri în vestiar şi spui 1, 2, 3 căpitanii noştri şi după aia îl trimiţi la echipa rezerva. Nu e bine pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Tu îi dai importanţă, că-l pui căpitan. El e numărul 1 la echipă, iar tu de la numărul 1 îl treci la rezerve. Îl văd şi ştiu că sunt jucători care nu vor să intre în minutul 80, nu au cum, nu pot, nu vor, sunt supăraţi. Aşa mi s-a părut el”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Florinel Coman, un nou sezon sub așteptări la FCSB

În 22 de partide disputate pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competițiile, Florinel Coman a înscris doar trei goluri și a reușit tot atâtea assist-uri.

În comparație, în 2019-2020, când Coman era în vârf de formă, acesta a avut 15 assist-uri și 11 goluri în 40 de partide.

3 milioane de euro este cota din prezent a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com. Atât a plătit Gigi Becali ca să-l transfere de la Viitorul, în 2017.

Recomandări
  • Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB
  • Anunțul-bombă făcut de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și