Închide meniul

Florinel Coman a marcat unul dintre golurile sezonului de Liga 1, în UTA – FCSB! Execuţie fabuloasă a lui „Mbappe de România”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 21:54

Florinel Coman a marcat unul dintre golurile sezonului de Liga 1, în UTA – FCSB! Execuţie fabuloasă a lui „Mbappe de România

Florinel Coman, dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman a marcat unul dintre golurile sezonului de Liga 1, în partida dintre UTA şi FCSB, din etapa cu numărul 29 din campionatul românesc. „Mbappe de România” a avut o execuţie fabuloasă în minutul 18 al duelului de la Arad, la scurt timp după ce gazdele au deschis scorul, după autogolul lui Joonas Tamm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se poate apropia de primele locuri din Liga 1, dacă va reuşi să se impune la Arad. Roş-albaştrii pot profita de înfrângerea suferită de liderul Farul, înainte de startul play-off-ului.

Florinel Coman a marcat unul dintre golurile sezonului de Liga 1, în UTA – FCSB

Florinel Coman a reuşit să egaleze în partida de pe terenul celor de la UTA. Mijlocaşul roş-albaştrilor a primit o pasă perfectă de la Joyskim Dawa, şi a şutat puternic din careu.

Portarul gazdelor, Kucher, nu a avut nicio şansă în faţa execuţie fabuloase a lui „Mbappe de România”, fiind fără reacţie între buturile porţii ardelenilor.

Faza a pornit de la centrarea în careu a lui Risto Radunovic. Balonul a fost respins de apărarea gazdelor până la Malcom Edjouma, care a trimis către Joyskim Dawa. Fundaşul central al celor de la FCSB i-a pasat lui Florinel Coman, care a finalizat printr-o execuţie superbă.

Reclamă
Florinel Coman a marcat un gol fabulos în UTA - FCSB
Florinel Coman a marcat un gol fabulos în UTA – FCSB

A fost al şaselea gol marcat de Florinel Coman în actuala stagiune, al patrulea în Liga 1. Ultima reuşită a mijlocaşului de 25 de ani a avut loc la mijlocul lunii decembrie, mai exact în partida cu Botoşani, în care golul său a decis meciul.

Florinel Coman, preferat de Mihai Pintilii în locul lui Andrea Compagno, în UTA – FCSB

S-a aflat pe cine a preferat Mihai Pintilii în locul lui Andrea Compagno, în partida dintre UTA şi FCSB. Florinel Coman va evolua pe postul de vârf împins în partida de la Arad, după ce golgheterul echipei este suspendat, ca urmare a cartonaşului galben încasat în ultima rundă de Liga 1, mai exact în victoria cu Petrolul.

Astfel, alături de Florinel Coman în atac, vor fi David Miculescu şi Octavian Popescu. Andrei Cordea a fost lăsat pe bancă de către Mihai Pintilii, fiind al doilea meci la rând când mijlocaşul nu prinde primul 11 la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a fost preferat de către Mihai Pintilii pe postul de atacant, în detrimentul lui David Miculescu, fostul jucător de la UTA evoluând în banda dreaptă a atacului FCSB-ului.

„Mbappe de România” a fost titular şi în ultimele patru meciuri ale FCSB-ului, însă în toate partidele a fost utilizat în banda stângă a atacului. În 2023, mijlocaşul de 24 de ani a reuşit trei assist-uri, mai exact în meciurile cu Hermannstadt, Farul şi Voluntari.

De asemenea, în apărare, Mihai Pintilii a mizat pe Sorescu, Dawa, Tamm şi Radunovic, Cristea fiind pe banca de rezerve.

Este de menţionat, totodată, că şi Mihai Pintilii este suspendat pentru partida cu UTA, ispăşindu-şi pedeapsa de patru etape de suspendare primită de la Comisia de Disciplină a FRF.

Recomandări
  • Florinel Coman, gol de generic în UTA – FCSB
  • „Mbappe de România”, execuţie fabuloasă în partida de la Arad

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și