Închide meniul

Pe cine a preferat Mihai Pintilii în locul lui Andrea Compagno, în UTA – FCSB! Cum arată echipa de start a roş-albaştrilor, după suspendarea italianului

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 20:07

Reclamă
Pe cine a preferat Mihai Pintilii în locul lui Andrea Compagno, în UTA – FCSB! Cum arată echipa de start a roş-albaştrilor, după suspendarea italianului

Pe cine a preferat Mihai Pintilii în locul lui Andrea Compagno, la UTA - FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat pe cine a preferat Mihai Pintilii în locul lui Andrea Compagno, în partida dintre UTA şi FCSB. Florinel Coman va evolua pe postul de vârf împins în partida de la Arad, după ce golgheterul echipei este suspendat, ca urmare a cartonaşului galben încasat în ultima rundă de Liga 1, mai exact în victoria cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman bifează a cincilea meci consecutiv ca titular pentru FCSB. După ce intrase într-un „con” de umbră pe finalul anului 2022, „Mbappe de România” a redevenit prima alegere a celor din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor. UTA – FCSB va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00.

Pe cine a preferat Mihai Pintilii în locul lui Andrea Compagno, în UTA – FCSB

Astfel, alături de Florinel Coman în atac, vor fi David Miculescu şi Octavian Popescu. Andrei Cordea a fost lăsat pe bancă de către Mihai Pintilii, fiind al doilea meci la rând când mijlocaşul nu prinde primul 11 la FCSB.

Florinel Coman a fost preferat de către Mihai Pintilii pe postul de atacant, în detrimentul lui David Miculescu, fostul jucător de la UTA evoluând în banda dreaptă a atacului FCSB-ului.

„Mbappe de România” a fost titular şi în ultimele patru meciuri ale FCSB-ului, însă în toate partidele a fost utilizat în banda stângă a atacului. În 2023, mijlocaşul de 24 de ani a reuşit trei assist-uri, mai exact în meciurile cu Hermannstadt, Farul şi Voluntari.

Reclamă

De asemenea, în apărare, Mihai Pintilii a mizat pe Sorescu, Dawa, Tamm şi Radunovic, Cristea fiind pe banca de rezerve.

Este de menţionat, totodată, că şi Mihai Pintilii este suspendat pentru partida cu UTA, ispăşindu-şi pedeapsa de patru etape de suspendare primită de la Comisia de Disciplină a FRF.

În linia mediană a atacului FCSB-ului, vor evolua, în mod obişnuit, Darius Olaru, Adrian Şut şi Malcom Edjouma, ultimul dintre ei traversând o formă de vis în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Miculescu, Coman, Octavian Popescu

FCSB, fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad! Ce apare în raportul de joc

FCSB este fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad. Vicecampioana României trece printr-o perioadă bizară la nivelul băncii tehnice, după ce antrenorul principal Leo Strizu și-a dat demisia. Cu Mihai Pintilii suspendat de FRF, clubul lui Gigi Becali a fost nevoit să apeleze la o variantă de urgență. Preparatorul fizic al FCSB-ului, Lucian Filip, este cel care a mers la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA și va sta pe banca tehnică la Arad, însă nu de unul singur.

Până când Gigi Becali îi va găsi succesor lui Leo Strizu, FCSB va juca fără antrenor trecut în raportul de joc.

Astăzi, la meciul cu UTA Arad, în raportul de joc, la secțiunea „banca tehnică”, roș-albaștrii au trecut 4 membri din staff, însă niciunul cu licență de antrenor.

Marius Ianuli (delegat), Lucian Filip (preparator fizic), Flavian Arămitu (Medic) și Costică Moroiu (asistent medical) sunt cei 4 oameni incluși de FCSB în raportul de joc, la nivelul băncii tehnice.

Pe locurile adiționale se află alți 5 membri: Marius Popa (antrenor portari), Thomas Neubert (preparator fizic), Sorin Cristof (fizioterapeut), Aurel Neacșu (maseur) și Ion Pistol (magazioner).

Suspendat de FRF timp de 4 etape pentru că a dat indicații de pe bancă, deși nu deține licență PRO, Mihai Pintilii va urmări din tribune și meciul de la Arad.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și