Închide meniul

Florinel Coman, final de coșmar în Liga 1! „Mbappe de România” a marcat primul său gol după 673 de zile, în Petrolul – FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 23:01

Reclamă
Florinel Coman, final de coșmar în Liga 1! „Mbappe de România a marcat primul său gol după 673 de zile, în Petrolul – FCSB

Florinel Coman a marcat primul său gol în actualul sezon din Liga 1

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Hepta

Florinel Coman, final de coșmar în Liga 1! Atacantul de 24 de ani a „spart gheața” în Petrolul – FCSB. „Mbappe de România” a marcat primul său gol în Liga 1, după 673 de zile! Căpitanul roș-albaștrilor a lovit în debutul reprizei a doua de pe „Ilie Oană”, în etapa cu numărul 13.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a încheiat seria meciurilor fără gol marcat în campionat.

Florinel Coman, final de coșmar în Liga 1! Căpitanul FCSB-ului a marcat primul gol după 673 de zile

Atacantul de 24 de ani a ieșit la rampă în minutul 47 al derby-ului cu Petrolul. Defensiva „lupilor galbeni” a cedat, iar elevii lui Nicolae Dică au profitat din plin. Andrei Cordea a pornit într-o cursă superbă pe flancul drept, a depășit un adversar și a centrat în fața porții. Acolo se afla Florinel Coman, care a reluat din prima, în plasă.

Florinel Coman nu mai marcase în Liga 1 din 5 decembrie 2020, de la o victorie cu UTA Arad, scor 3-0.

Florinel Coman a marcat primul său gol în Liga 1, în acest sezon
Florinel Coman a marcat în Petrolul – FCSB / Captură Orangesport

Este al 3-lea gol înscris de căpitanul FCSB-ului în toate competițiile, în acest sezon. „Mbappe de România”, așa cum l-a poreclit Gigi Becali, a mai marcat de două ori în preliminariile Conference League.

Reclamă

Billel Omrani, busculat în careu de Huja în Petrolul – FCSB

Billel Omrani putea scoate un penalty în meciul Petrolul – FCSB, din etapa a 13-a a Ligii 1. Atacantul francez a fost busculat în careu de Huja, dar nu l-a convins pe Horaţiu Feşnic că a fost faultat.

Faza controversată a avut loc în minutul 28. Omrani a avut prim-planul şi, chiar dacă nu avea poziţie de a şuta, a fost pus la pământ de fundaşul „lupilor”. Jucătorul de 29 de ani a cerut o lovitură de la 11 metri şi a protestat.

Horaţiu Feşnic nu a intervenit şi a lăsat jocul să continue. „Centralul” partidei a aşteptat o veste şi din cabina VAR, dar Marius Badea i-a dat dreptate şi a considerat că Omrani nu a fost faultat.

Reclamă 4 / 0/3

Pe reluări s-a văzut totuşi că intervenţia jucătorului de la Petrolul a fost una cel puţin la limita regulamentului. „Fault clar!”, au strigat comentatorii partidei.

Billel Omrani putea primi penalty

Billel Omrani a contribuit la deschiderea scorului de pe arena „lupilor”. În minutul 45+2, francezul a trecut de doi adversari şi i-a centrat perfect lui Dawa, care a trimis mingea în poarta apărată de Vâlceanu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și