Închide meniul

Joonas Tamm a marcat cu o „torpilă” în FCSB – FCU Craiova, la două minute după ce a intrat pe teren! Mutare de geniu a lui Nicolae Dică

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 23:50

Reclamă
Joonas Tamm a marcat cu o „torpilă în FCSB – FCU Craiova, la două minute după ce a intrat pe teren! Mutare de geniu a lui Nicolae Dică

Joonas Tamm a marcat în FCSB - FCU Craiova

Joonas Tamm a marcat în FCSB - FCU Craiova / Captură Orangesport

Joonas Tamm a deschis scorul cu o „torpilă” în meciul FCSB – FCU Craiova, la numai două minute după ce a intrat pe teren. Fundașul estonian a fost aruncat în teren de Nicolae Dică la pauza partidei de pe Arena Națională, în locul lui Rachid Bouhenna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamm s-a aflat la locul și momentul potrivit în minutul 48 al meciului și a finalizat cu un șut violent.

Joonas Tamm a marcat cu o „torpilă” în FCSB – FCU Craiova

Mingea a ajuns noroc la Joonas Tamm, după un corner executat de Florinel Coman, iar fundașul de 30 de ani a tras cu sete. Mingea s-a dus în vinclu, fără speranțe pentru Robert Popa.

Este primul gol înscris de estonian pentru FCSB, la cea de-a 4-a apariție.

Dică și-a luat în serios rolul, după ce Gigi Becali a anunțat că îi va da mână liberă în alcătuirea echipei și realizarea schimbărilor timp de 15 meciuri. Noul antrenor al FCSB-ului l-a introdus pe Tamm pe teren imediat după pauză, în meciul din această seară, iar mutarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

Reclamă

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali, după revenirea lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului.

Nicolae Dică a făcut „revoluţie” în echipa de start a FCSB-ului

Nicolae Dică, „revoluţie” în echipa FCSB. Antrenorul pare să profite din plin de „libertatea” acordată de Gigi Becali şi a făcut numai puţin de 3 schimbări în prima echipă, pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Dică i-a lăsat pe bancă pe Octavian Popescu, Malcom Edjouma şi Joonas Tamm pentru derby-ul cu Craiova lui Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

În locul lor, Nicolae Dică a decis să îi titularize pe Adrian Şut, Răzvan Oaidă şi Rachid Bouhenna, deşi ultimul a fost criticat de Gigi Becali. În privinţa lui Octavian Popescu, Nicolae Dică a decis, cel mai probabil, să îl menajeze pentru partida din turul al treilea preliminar din Conference League, cu Dunajska Streda.

Ilie Dumitrescu a avut o reacție genială după primul meci în care Nicolae Dică a avut „libertate”, împotriva lui FC Saburtalo Tbilisi, scor 4-2. Fostul internaţional spune că dacă „Dicanio” nu era cel care decidea schimbările, atunci Edjouma şi Coman, doi dintre marcatorii cu Saburtalo, erau schimbaţi la pauză.

Vreau să remarc un aspect extrem de important, apropo de calificarea FCSB-ului. Uite cât de mult contează ca antrenorul să aibă puterea de decizie. Sunt convins că la alte jocuri, după desfășurarea din prima repriză, îl vedeam pe Edjouma schimbat, și nu mai spun de Florinel Coman.

E clar că în momentul de față s-a văzut o schimbare în jocul echipei, asta datorită lui Dică”,a  spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și