Închide meniul

Florinel Coman, despre salariul uriaş pe care îl are la FCSB: „Eu nu-mi doream așa ceva, că nu aveam nevoie de bani”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 iulie 2023, 8:49

Florinel Coman, despre salariul uriaş pe care îl are la FCSB: „Eu nu-mi doream așa ceva, că nu aveam nevoie de bani

Florinel Coman, despre salariul uriaş pe care îl are la FCSB

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

Florinel Coman a vorbit pentru prima oară despre salariul uriaş pe care îl are la FCSB. Gigi Becali i-a mărit lui Mbappe câştigurile lunare la 30.000 de euro, dar totul a venit la pachet cu o clauză de reziliere a contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Coman a acceptat un nou contract valabil până în 2027, ţinând cont că precedenta înţelegere expira în 2024. El a primit o mărire de salariu, de la 20.000 de euro, la 30.000 de euro. Dar cel mai important, în contract e inclusă şi noua clauză de reziliere de „doar” 5 milioane de euro.

Florinel Coman, despre salariul uriaş pe care îl are la FCSB

„Nu mă simt în niciun fel, acesta e salariul meu. L-am acceptat fiindcă a venit la pachet cu o clauză pentru un transfer, altfel nu aș fi fost de acord.

Am vorbit cu domnul Becali, îmi spusese că voia să îmi mărească salariul și i-am zis că eu nu-mi doream așa ceva, că nu aveam nevoie de bani, și eu, și familia eram liniștiți.

I-am spus că aș semna doar dacă s-ar putea să existe și o clauză de reziliere a contractului. Dumnealui a fost de acord și am acceptat și eu atunci”, a spus Coman, citat de gsp.ro.

Reclamă

Florinel Coman vrea să plece de la FCSB

Coman a fost cel mai bun jucător al lui Charalambous, în play-off-ul sezonului precedent. Fotbalistul de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro a marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate. Acum, el are un mesaj clar pentru Gigi Becali: vrea să plece de la FCSB chiar în această vară.

Florinel Coman a avut o ofertă din Bundesliga, dar visul lui este să joace în campionatul Angliei. Este tentat şi cu o mutare în Serie A.

„Da, normal! Dacă s-ar putea aș vrea să plec în vara aceasta, până la sfârșitul perioadei de transferuri. Gândul acesta nu-mi afectează jocul deloc, sunt liber să am un vis, să mă gândesc la ceea ce ar fi bine pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Visul meu e să joc în Premier League, acolo e nivelul cel mai înalt. Acum cred că în Serie A mi-ar plăcea și aș putea să mă adaptez cel mai ușor, în momentul acesta. (Reporter: Ar fi mai ușor în Italia?) Da, așa cred„, a declarat Florinel Coman, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și