Închide meniul

Florinel Coman, făcut praf după încă un cartonaş galben greu de explicat. „Eu nu cred că ştie regulamentul”

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2023, 9:11 / Actualizat: 23 decembrie 2023, 18:32

Reclamă
Florinel Coman, făcut praf după încă un cartonaş galben greu de explicat. „Eu nu cred că ştie regulamentul

Florinel Coman, făcut praf după încă un cartonaş galben greu de explicat

Florinel Coman, în tricoul FCSB - Hepta

Florinel Coman a fost făcut praf de Constantin Zotta după un nou cartonaş galben greu de explicat primit în Poli Iaşi – FCSB 1-3. A fost un gest greu de explicat făcut de „Mbappe”, care va fi suspendat pentru meciul cu UTA, de la începutul anului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 73, Coman, care se afla în afara terenului, a ales să lovească mingea care urma să iasă chiar pe unde se afla acesta, ţinând-o pe teren. Iulian Călin nu a stat pe gânduri şi i-a arătat cartonaşul galben.

Florinel Coman, făcut praf după încă un cartonaş galben greu de explicat

Culmea e că Florinel Coman nu a părut nici surprins, nici supărat după decizia luată de arbitrul partidei. Asta chiar dacă va fi suspendat în următoarea partidă.

„Eu nu cred că ştie regulamentul. Jocul se reia cu lovitură liberă, deci el loveşte mingea din terenul de joc. El nu avea voie să intre pe teren fără acordul arbitrului”, a spus Constantin Zotta, citat de orangesport.ro.

„Poate mai e un meci de Cupă şi noi nu ştim (n.r. ironic). Nu protestează, nu face nimic, chiar pare că a vrut să ia galbenul ăsta”, a completat şi Basarab Panduru.

Reclamă

Florinel Coman va fi suspendat

Extrema stângă a FCSB-ului nu va juca etapa următoare, contra celor de la UTA, după ce a lovit, din afara terenului, o minge care nu depăşise spaţiul jocului.

Florinel Coman a fost implicat, recent, într-un episod controversat. Jucătorul de atac al FCSB-ului a fost acuzat că a căutat cel de al doilea cartonaş galben la meciul cu Oţelul, pentru a nu absenta cu CFR Cluj.

Atât Coman, cât şi oficialii FCSB-ului au negat că el ar fi căutat special cartonaşul roşu cu Oţelul. Coman a putut juca în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 1-1, el fiind suspendat la meciul de Cupă contra celor de la FCU Craiova, pierdut de „roş-albaştri” cu 2-0. Meciul respectiv a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și