Închide meniul

Florinel Coman, făcut praf după ultimele meciuri la FCSB: „A intrat în ritmul lui normal, adică slab!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 20:13

Florinel Coman, făcut praf după ultimele meciuri la FCSB: „A intrat în ritmul lui normal, adică slab!

Florinel Coman, mesaj clar după Kosovo - România 0-0

Florinel Coman, într-un interviu / Hepta

Helmut Duckadam l-a făcut praf pe Florinel Coman după ultimele meciuri jucate la FCSB. Fostul mare portar a avut un discurs dur la adresa „perlei” lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam crede că Florinel Coman nu poate să mai ajungă vreodată la statutul de star. Nu-i mai dă nicio șansă lui Gigi Becali să încaseze milioanele de euro la care visa pentru Coman.

Florinel Coman, făcut praf după ultimele meciuri la FCSB

”Coman, după accidentare, a avut vreo două partide bune, iar după aia a intrat în ritmul lui normal, adică slab. Nu cred că va mai reuși să ajungă acel jucător la care spera și Gigi Becali atunci când l-a adus, după un campionat sau două, când chiar a fost om de bază”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Becali visa, la un moment dat, să câștige milioane de euro de pe urma lui Tavi Popescu și Florinel Coman, dar prestațiile lor din ultima perioadă l-au adus cu picioarele pe pământ pe omul de afaceri.

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat o discuție cu Tavi Popescu și Florinel Coman, în care le-a transmis că Andrei Cordea va fi următorul jucător de la FCSB care va fi vândut pe o sumă promițătoare, “pentru că este constant” în joc.

Reclamă

Gigi Becali, ședință de “gradul 0” cu Tavi Popescu și Florinel Coman!

Apoi, finanțatorul roș-albaștrilor l-a dat ca exemplu pe Dennis Man, care anul trecut a fost transferat de Parma în schimbul a 13 milioane de euro.

“Le-am zis lui Tavi și Coman că nu am avut oferte clare pentru ei. ‘Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul: Cordea’. De ce? Pentru că e constant și pleacă. Man era vedetă, era extraordinar?

Man avea constanță, nu a fost un extraordinar, dar băiatul patronului american (n.r. – Kyle Krause, patronul de la Parma) se uita pe statistici, ăla când te vede că alergi patru kilometri într-un meci, nu te ia pe tine.

Reclamă 4 / 0/3

‘Tavi, Florinele! Băi, trebuie să alergi 12 kilometri pe meci, Man de aia a plecat, m-a ajutat el, alerga, dădea pasă de gol, dădea gol’”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Florinel Coman, final de coșmar în Liga 1!

Atacantul de 24 de ani a „spart gheața” în Petrolul – FCSB. „Mbappe de România” a marcat primul său gol în Liga 1, după 673 de zile.

Atacantul de 24 de ani a ieșit la rampă în minutul 47 al derby-ului cu Petrolul. Andrei Cordea a pornit într-o cursă superbă pe flancul drept, a depășit un adversar și a centrat în fața porții. Acolo se afla Florinel Coman, care a reluat din prima, în plasă.

Florinel Coman nu mai marcase în Liga 1 din 5 decembrie 2020, de la o victorie cu UTA Arad, scor 3-0.

Este al 3-lea gol înscris de căpitanul FCSB-ului în toate competițiile, în acest sezon. „Mbappe de România”, așa cum l-a poreclit Gigi Becali, a mai marcat de două ori în preliminariile Conference League.

Recomandări
  • Florinel Coman, făcut praf după ultimele meciuri la FCSB
  • Ce a spus Helmut Duckadam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și