Închide meniul

Florinel Coman, gol magnific din lovitură liberă în Dinamo – FCSB! Cifre fantastice pentru „Mbappe” în acest sezon

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 22:14

Florinel Coman, gol magnific din lovitură liberă în Dinamo – FCSB! Cifre fantastice pentru „Mbappe în acest sezon

Florinel Coman, gol magnific din lovitură liberă în Dinamo - FCSB

Hepta

Florinel Coman a reuşit un gol magnific din lovitură liberă în Dinamo – FCSB. „Mbappe de România” a marcat din în minutul 52 al derby-ului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a ajuns la al doilea meci consecutiv în Liga 1, când înscrie din lovitură liberă. Coman a marcat şi în partida cu FC U Craiova, câştigată de FCSB cu 2-1.

Florinel Coman, gol magnific din lovitură liberă în Dinamo – FCSB

Florinel Coman trece printr-o formă de senzaţie în acest sezon. Căpitanul celor de la FCSB a ajuns la 6 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1. Pentru Coman, acesta a fost al doilea gol pe care l-a marcat împotriva celor de la Dinamo.

Florinel Coman a analizat lupta la titlu din Liga 1

Florinel Coman a analizat lupta la titlu din Liga 1. FCSB este lider şi speră la un titlu aşteptat de fani din 2015. Florinel Coman a revenit la FCSB după calificarea României la EURO 2024 şi este concentrat acum la lupta pentru titlul din Liga 1. Jucătorul roş-albaştrilor crede că bătălia pentru campionat se va decide în play-off, dar va conta foarte mult numărul de puncte cu care echipele vor intra în play-off:

„Eu cred că în play-off se va da bătălia. Contează foarte mult și la ce diferență se va încheia campionatul regulat. Sper să intrăm cu un avantaj important și să ne menținem acolo, să facem un play-off mai bun decât precedentele.

Reclamă

Suntem un grup care muncește de dimineața până seara, avem cele mai bune condiții din România. Să sperăm că am ajuns la maturitatea necesară, dar vedem ce va fi”, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Care a fost regretul lui Florinel Coman, înainte de Dinamo – FCSB

Înaintea meciului cu formația din Ștefan cel Mare, Florinel Coman a dezvăluit faptul că regretă accidentarea lui Octavian Popescu, care nu va juca în marele derby, după ce a avut probleme la naționala U21.

„Un derby incendiar, cum au fost toate derby-urile. Sperăm să ieșim victorioși. Ne așteaptă un meci greu, în deplasare, dar cred că putem aduce cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este bine că jucăm pe Arena Națională, cunoaștem terenul, e ca și cum am juca acasă. Cred că suntem favoriți, dacă ne uităm la clasament, dar în derby nu contează locurile din clasament. Îmi pare rău că Tavi s-a accidentat, știu cât de mult își dorea să joace acest derby. Sper să se întoarcă mai puternic decât a fost.

Ne prinde bine derby-ul, trebuie să legăm victoriile pentru a ne atinge obiectivul. Vine într-un moment bun, mă bucur pentru tot ce s-a întâmplat la națională, e un vis devenit realitate”, spunea Florinel Coman.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și