Închide meniul

Florinel Coman, gol spectaculos în FCSB – Farul. „Mbappe de România” e într-o formă de zile mari!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2023, 22:05

Reclamă
Florinel Coman, gol spectaculos în FCSB – Farul. „Mbappe de România e într-o formă de zile mari!

Florinel Coman, gol spectaculos în FCSB - Farul

Florinel Coman, felicitat de Octavian Popescu

Florinel Coman a marcat un gol spectaculos în meciul FCSB – Farul, ultimul al etapei a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Jucătorul în vârstă de 25 de ani trece prin cel mai bun moment al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În faţa celor 27.772 spectatori care au luat cu asalt Arena Naţională, jucătorii lui Elias Charalambous au impresionat. Octavian Popescu a scos un penalty, iar Andrea Compagno a deschis scorul în minutul 35.

Florinel Coman, gol spectaculos în FCSB – Farul

Gică Hagi a făcut trei schimbări la pauză, dar Florinel Coman i-a provocat coşmaruri după numai 43 de secunde. Aflat în propria jumătate de teren, Radunovic a „aruncat” mingea în careul advers. Florinel Coman a preluat de lângă Boli, l-a driblat şi pe Larie şi a şutat de la 10 metri.

Aioani nu a putut interveni la execuţia lui „Mbappe de România” şi FCSB a făcut 2-0. A fost al 7-lea gol stagional pentru Florinel Coman, care este salvatorul roş-albaştrilor din play-off.

Atacantul de 25 de ani a marcat pentru a 3-a etapă la rând. Tot el marcase în victoria cu Sepsi (2-1) şi în remiza cu CFR Cluj, scor 1-1. Din decembrie 2019 nu i se mai întâmplase aşa ceva. Marca atunci cu Gaz Metan Mediaş, Viitorul (n.r. actuala Farul) şi Universitatea Craiova.

Reclamă

Pentru Florinel Coman a fost al patrulea gol pe care îl marchează împotriva echipei lui Gică Hagi. În 2017, „Regele” îl vindea la FCSB pentru 3 milioane de euro. În prezent, Coman are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro.

Momentul care l-a marcat definitiv pe Florinel Coman: „Mi-a schimbat viața!”

Se știe care a fost momentul care l-a marcat definitiv pe Florinel Coman. Atacantul în vârstă de 25 de ani de la FCSB anunță că nașterea fiicei lui, Kasia, i-a schimbat viața. Micuța s-a născut în vara lui 2022.

Florinel Coman s-a căsătorit anul trecut cu Ioana Timofeciuc. Soția jucătorului de la FCSB a născut la scurt timp după.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a schimbat viaţa în bine. Prima dată n-am realizat. Atunci când s-a născut, nu am realizat, dar când a început să crească mi-am dat seama că trebuie să am grijă de ele până la urmă, pentru că am două fete în casă şi eu sunt bărbatul. Fetiţa mă va lua exemplu pe mine, aşa că trebuie să fiu foarte atent la cum mă comport şi cum gestionez anumite situaţii.

(n.r. – când s-a născut) Eram în cantonament şi am primit un telefon pe la 3, 4 dimineaţa şi mi-a spus să vin, deoarece credea că va naşte. Am plecat la Constanţa, pentru că acolo a născut, în bazin cu apă caldă. Am ajuns la Constanţa şi s-a născut. Am stat foarte mult acolo, am asistat la naştere, n-am avut nicio problemă.

Chiar eram acolo şi nu realizam ce mi se va întâmpla. Medicul mi-a dat-o în braţe şi e un sentiment pe care n-am cum să-l explic.

Petrec foarte mult timp cu ea, îi citesc poezii. Este foarte atentă, acum a început să spună câteva chestii acolo. Este super, super. Oricum, eu mi-am dorit la 24-25 de ani să fac primul copil şi m-am pregătit pentru treaba asta, aşa că n-am nicio problemă„, a declarat Florinel Coman pentru orangesport.ro.

Florinel Coman are și patru pase decisive în această ediție de campionat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și