Închide meniul

Florinel Coman, înainte de FCSB – Farul: „Sper şi cred că putem să câştigăm, nu poți fi campion cu patru egaluri în play-off!”

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 21:35

Reclamă
Florinel Coman, înainte de FCSB – Farul: Sper şi cred că putem să câştigăm, nu poți fi campion cu patru egaluri în play-off!”

Florinel Coman, declaraţii tari după FCSB - Sepsi 3-1

Florinel Coman | Hepta

Florinel Coman s-a declarat optimist înainte de FCSB – Farul. Extrema roș-albaștrilor are mare încredere că echipa sa poate câștiga toate cele 3 puncte puse în joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul se va disputa luni, 17 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Formația lui Gică Hagi ocupă primul loc în Liga 1, cu 39 de puncte. De cealaltă parte, FCSB este pe 3, cu 34 de puncte.

Florinel Coman, înainte de FCSB – Farul: „Sper şi cred că putem să câştigăm, nu poți fi campion cu patru egaluri în play-off!”

„Va fi o luptă strânsă şi frumoasă. Hagi mi-a clădit această mentalitate, să fiu campion, şi nu este întâmplător că Farul e pe primul loc cu grupul de acolo.

Eu sunt la Steaua (n.r. FCSB) şi îmi doresc să câştig, mai ales că vine acest meci între două echipa frumoase, care joacă un fotbal frumos şi îşi doresc să joace deschis. Va fi un meci pe cinste, dar sper şi cred că putem să câştigăm, am foarte mare încredere în echipă.

Cu jucători talentaţi, e mult mai uşor să lucrezi. Ca antrenor, nu trebuie să faci ceva în plus, ci ca jucătorul să te simtă alături de el, asta e cel mai important pentru un jucător talentat, cum a fost şi cazul lui Alibec, de exemplu.

Reclamă

El voia să simtă că e important, că antrenorul îl place foarte mult şi îi dă încrederea de care el are nevoie să poată să explodeze. Aşa şi la mine, şi la mulţi jucători tineri.

(n.r. meci decisiv?) Da, dacă vrei să fii campion, nu poţi fi campion cu patru egaluri în play-off”, a declarat Florinel Coman, potrivit Orange Sport.

Mihai Stoica, impresionat de evoluţiile lui Florinel Coman: „E alt om! Diferenţa între el şi restul este uriaşă!”

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de forma arătată de Florinel Coman, în acest an. „Mbappe de România” a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, iar managerul general al echipei ştie unde s-a făcut diferenţa. Acesta susţine că extrema stângă a vicecampionilor a început să pună mai mult accent pe pregătirea fizică.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit înainte de a se întâmpla toate astea, înainte de meciul cu Sepsi, am spus clar că este alt om, nu e alt fotbalist, e alt om.

Un om care lucrează poate cel mai bine din toată echipa acum, care merge seara şi face antrenamente suplimentare, şi antrenamente grele.

Nu se duce acolo doar ca să posteze pe reţele. Era logic… hai să îţi spun ceva extrem de interesant. Există un aparat care măsoară forţa explozivă, forţa în picioare pe care o are un jucător.

Unitatea de măsură este în newtoni, se cheamă izokinetic. De regulă, jucătorii accidentaţi trebuie să treacă un test pentru a continua procesul de revenire.

Jucătorii noştri sunt undeva între 200 şi 250 de newtoni, cei puternici se duc spre 250. Florinel Coman, cu ambele picioare, 330! Este uriaşă diferenţa între el şi restul jucătorilor.

Are nişte calităţi fizice remarcabile, e un atlet perfect. În momentul în care el va rămâne la nivelul la care e acum mental, pentru că mental a depăşit anumite bariere.

Nu îi plăcea să se antrenze, acum îşi doreşte să se antreneze mai mult decât i se oferă posibilitatea la noi şi asta se vede în joc”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și