Închide meniul

Florinel Coman nu mai e „Mbappe”! Gigi Becali s-a convins: „E neputinţă, neîncredere!”. Decizia luată după Rapid – FCSB 2-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 8:53

Florinel Coman nu mai e „Mbappe! Gigi Becali s-a convins: „E neputinţă, neîncredere!. Decizia luată după Rapid – FCSB 2-0

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman: "Nu pare un om integru"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Gigi Becali şi-a pus mâinile în cap după Rapid – FCSB, scor 2-0, şi anunţă că Florinel Coman nu mai e „Mbappe”. Patronul roş-albaştrilor nu mai are răbdare cu atacantul de 24 de ani şi vrea să îi reducă salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera avea aşteptări mari de la Coman înainte de startul sezonului. Jucătorul cotat la 3 milioane de euro impresionase în partidele amicale şi părea să fi trecut peste accidentările care nu i-au dat pace în ultimii ani.

Florinel Coman nu mai e „Mbappe”. Atac al lui Gigi Becali

Gigi Becali insistă că se va retrage din fotbal şi că nu îi va mai plăti, anual, un sfert de milion de euro lui Florinel Coman.

Ce vreți, să vă fac pe plac? Să vă bucurați voi toți? E familia mea. Toți vă bucurați când ia bătaie Gigi Becali. Toată lumea vrea Gigi Becali în cap. FCSB are susținători, dar voi toți ceilalți… Pentru ce să mai stau în fotbal?

Să dau fotbal la alții. Să dau 20.000 de euro lui Coman să dea pasă la portar. Coman n-ai văzut? Cu câlcâiele… joacă, mă, fotbal. Asta e neputința, neîncrederea. Nu las pe banii mei să comande cineva. Dacă asta e atmosfera, mă las. Decât să pățesc ca Borcea, Negoiță…„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman a fost titular în Giuleşti, dar a fost schimbat la pauză cu Octavian Popescu. A fost unul dintre cei patru jucători care nu s-au mai întors de la cabine.

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid, după ce roş-albaştrii au încasat două goluri de la giuleşteni în prima repriză.

În primele 45 de minute, FCSB a avut un singur şut pe spaţiul porţii. Marko Dugandzic a deschis scorul în derby, iar căpitanul Cristi Săpunaru a majorat avantajul giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Rachid Bouhenna a fost schimbat şi el, în locul lui intrând Joonas Tamm. A patra schimbare a fost cea a lui Răzvan Oaidă, care a fost înlocuit cu Darius Olaru.

Ce au discutat Gigi Becali și Florinel Coman înaintea startului sezon

Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a spus atacantului de 24 de ani, poreclit „Mbappe de România”.

Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine”, a spus Gigi Becali la începutul lunii.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și