Închide meniul

Mihai Stoica a identificat principalul pericol din dubla cu CSKA 1948 Sofia. „A jucat la Palermo mulți ani”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 10:51

Mihai Stoica a identificat principalul pericol din dubla cu CSKA 1948 Sofia. A jucat la Palermo mulți ani”

Mihai Stoica a identificat principalul pericol din dubla cu CSKA 1948 Sofia

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a identificat principalul pericol din dubla cu CSKA 1948 Sofia. FCSB va juca cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia în turul al 2-lea preliminar al UEFA Conference League. Partidele se vor disputa pe 26 iulie, în Bulgaria și pe 3 august, la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a vorbit despre principalul pericol din dubla cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia. Oficialul este de părere că Ivaylo Chochev este cel mai bun jucător din lotul formației de la sud de Dunăre.

Mihai Sotica a identificat principalul pericol din dubla cu CSKA 1948 Sofia. Managerul general se teme de Ivaylo Chochev

Managerul general de la FCSB se teme de bulgarul Ivaylo Chochev. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a înscris 24 de goluri în 36 de partide pentru CSKA 1948. Acesta este cotat, de site-ul de specialitate Transfermarkt, la 2,8 milioane de euro și este cel mai scump jucător din lotul bulgarilor.

„Am văzut nişte meciuri acum, să vedem cum stau, dar nu ne putem face o mare idee. O să lipsească jucători. Au adus foarte mulţi jucători, am înţeles că vor să mai aducă. Un atacant s-a accidentat.

Principalul pericol rămâne Chochev, care are nişte cifre extraordinare şi a jucat la Palermo mulţi ani. Are doar 30 de ani. Pentru mine e ciudat cum un jucător de calibru lui a ajuns să joace la o echipa asta.

Reclamă

O să avem date mai multe. Vor juca un meci de pregătire în Austria, cu Sepsi OSK. E clar că vom avea de acolo informaţii”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În trecut, Ivaylo Chochev a evoluat pentru Chavdar și CSKA Sofia. În 2014, acesta a fost cedat la Palermo pentru suma de 2 milioane de euro. După 5 ani petrecuți în lotul „vulturilor”, acesta a ajuns la Pescara. Din vara anului 2020 este legitimat la CSKA 1948 Sofia. De asemenea, jucătorul a bifat și 37 de selecții în echipa națională a Bulgariei. În aceste partide a reușit să marcheze de 4 ori.

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League. Roş-albaştrii vor disputa primul meci în deplasare, la Sofia, în timp ce returul îl vor disputa pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat. CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia.

De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Până în 2022, clubul avea o politică aparte, şi se baza doar pe jucători de origine bulgară, fapt care a fost pe placul suporterilor. De asemenea, mare parte dintre fani sunt de fapt fani care o susţineau în trecut pe CSKA Sofia, însă nu au mai fost de acord cu oficialii clubului respectiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și