Închide meniul

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2: „Sunt foarte supărat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 0:01

Reclamă
Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2: „Sunt foarte supărat!

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul - FCSB 3-2

Florinel Coman | Hepta

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2. Cel mai în formă jucător de la FCSB a fost extrem de dezamăgit după ce echipa sa a pierdut titlul în penultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a ţinut să precizeze că cei de la Farul au meritat victoria, deşi FCSB a condus cu 2-0. Coman

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2

E foarte mare dezamăgirea. De la 2-0 s-a făcut 3-2. Au meritat victoria. Sunt foarte supărat, îi felicit. Au condus tot campionatul. Ne pare rău că ne-am apropiat şi am căzut pe final„, a spus Florinel Coman după ce Farul a învins FCSB cu 3-2.

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Echipa lui Gică Hagi a fost condusă cu 2-0, dar a avut o revenire fabuloasă şi a câştigat derby-ul.

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17. Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

Reclamă

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 85, prin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană

Dragoş Nedelcu a oferit declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană. Echipa lui Gică Hagi a revenit de la 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a câştigat titlul cu o etapă înaintea finalului de campionat.

Pot să zic că sentimentul e nou. Am câştigat şi cu Viitorul, dar în ultima perioadă a play-off-ului am fost accidentat. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum sunt sănătos. Ei au avut foarte multă şansă la 2-0. Noi aşa am câştigat campionatul ăsta, cu remontada. Am revenit de foarte multe ori.

Reclamă 4 / 0/3

A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt eu la echipa asta. Ne-a spus să continuăm sfârşitul de repriză pe care l-am avut. După cele două goluri luate, am jucat mai bine. Ne-a spus doar să continuăm, că o să fie bine. Simţea că o să vină.

Farul nu avea această mentalitate de a câştiga, nu avea această istorie puternică cum o aveau ei. Acolo dacă nu câştigi, eşti zero. Noi i-am simţit slab fizic pe ei pe teren. Acum cred că ei au toate avantajele posibile. Au jucători foarte buni, au echipă foarte bună, dar de ce câştigă nu ştiu. Am fost acolo şi ei tot timpul ratează titlul la mustaţă. Eu nu vreau să intru în detalii, vreau să le mulţumesc pentru că perioada de la Steaua m-a maturizat„, a spus Dragoş Nedelcu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și