Închide meniul

Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi! Elias Charalambous l-a înlocuit cu Luis Phelipe

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 22:11

Reclamă
Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi! Elias Charalambous l-a înlocuit cu Luis Phelipe

Cine arbitrează FC Voluntari - FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a fost scos la pauză în FCSB – Sepsi. Elias Charalambous a decis să îl înlocuiască pe „Mbappe” cu Luis Phelipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a făcut o singură schimbare la pauza meciului cu Sepsi. Decizia antrenorului celor de la FCSB a fost una surprinzătoare.

Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi

Astfel, antrenorul cipriot a decis să îl înlocuiască încă de la pauză pe Coman, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB din acest sezon. Coman a marcat numai puţin de 10 goluri în acest sezon al Ligii 1. Doar Olaru a marcat mai mult decât el: 14 goluri.

Florinel Coman a avut probleme medicale înaintea partidei cu Sepsi

Florinel Coman a avut probleme medicale înaintea partidei cu Sepsi. „Mbappe” chiar a ajuns la spital pentru un control.

„Coman, la 4 jumătate dimineaţa era la spital, la un consult ORL, pentru că nu dormise toată noaptea. La 11 am fost în camera lui şi erau 40 de grade acolo.

Reclamă

Tuşea şi îl durea rău în gât când înghiţea. Nu putea să mănânce. M-au sunat de acolo că are sinuzită, amigladele umflate şi el a zis că poate să joace.

La 4 jumătate dimineaţa era la spitalul Ponderas. Doctorul a zis <<Dacă tu crezi că ai super puteri, joacă>>. Şi el a zis că are super puteri”, spunea Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu din minutul 25 a partidei cu Sepsi. Coman a avut o criză de nervi care a fost surprinsă de camerele TV.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a mai fost protagonistul unor astfel de momente în acest sezon. În partida cu Oţelul, pierdută de FCSB ccu 0-2, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura în direcţia lui Marcel Bîrsan.

La partida cu Sepsi, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura, imediat după ce Niczuly a blocat execuţia lui Miculescu. Totuşi, nu se ştie exact cui i se adresa şeptarul roş-albaştrilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și