Închide meniul
EXCLUSIV

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Adi Mutu a dat cărțile pe față despre cele două transferuri

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 14:54

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?. Adi Mutu a dat cărțile pe față despre cele două transferuri

Adrian Mutu a "uitat" de FCSB

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului / Antena Sport

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Adi Mutu, după ultimele discuții apărute în legătură cu cele două posibile transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu este cu gândul la perioada de mercato din această iarnă.

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Ce a răspuns Adi Mutu

Antrenorul Rapidului a fost întrebat și despre posibilitatea să își întărească linia ofensivă cu transferurile lui Florinel Coman, de la FCSB, și Denis Alibec, de la Farul Constanța.

„Briliantul” a lămurit situația și a precizat că, la ora actuală, cele două mutări nu reprezintă un obiectiv, în Giulești.

„Jucătorii sunt încă sub evaluare și am zis că o să facem acest lucru (n.r. – planul pentru transferuri) când vom fi în pauza competițională. (N.r. – Coman și Alibec sunt transferuri fezabile?) Nu, nu sunt fezabile”, a spus Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Adrian Mutu a avut mari probleme de lot la ultimul meci, cu FC Argeș, scor 1-1, din cauza accidentărilor. Nu mai puțin de 10 jucători au acuzat probleme medicale și nu au fost disponibili pentru partida din Trivale.

Este vorba despre Alex Albu, Alex Ioniță, Valentin Costache, Damien Dussaut, Jayson Papeau, Alexandru Mățan, Florin Ștefan, Kevin Luckassen, Younes Bnou Marzouk și Junior Morais.

Gigi Becali a anunțat în ce condiţii îl lasă pe Florinel Coman la Rapid

Recent, Adi Mutu a recunoscut că îl vrea pe „Mbappe de România” şi că l-a pus pe lista de transferuri. „S-a discutat despre Coman, da„, a declarat antrenorul Rapidului. Becali anunţă că e dispus să poarte negocieri doar cu unul dintre cei doi acţionari din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu dă banii? Şi eu pot să ascult de dorinţele lui Pintilii şi lui Meme, dar când vreau un jucător eu decid. Dacă mă sună Şucu, eu vorbesc cu el. Cu mine negociază cine dă banii. Are 50% din acţiuni.

Cu restul nu vorbesc, nu ştiu ce avere are Angelescu. Mă uit pe internet să văd ce avere are. Nu pot să spun un preţ acum pentru Florinel pentru că nu are preţ. Trebuie să mai aştept puţin. Nu am cum să cer acum nişte bani cu el. E ca o maşină… trebuie să îi pun bujiile„, a declarat, recent, Gigi Becali pentru sport.ro.

Florinel Coman a recunoscut că s-a dus la Gigi Becali și i-a cerut să-l lase să plece de la FCSB.

„Mă bucur pentru acest gol, nimic mai mult. Mă bucur în sinea mea. Vrei să rup peretele? Avem o restanță vrem și aproape suntem convinși că vom lua cele trei puncte. Suntem pe o linie foarte bună. Vreu să terminăm cât mai sus, să câștigăm toate meciurile din acest an și să începem de la anul cu un moral bun.

Nu vreau să comentez despre Pintilii, dânsul v-a explicat situația. A fost o perioadă de antrenamente bune și atât tot. Eu vreau să ajung cine sunt, nu mă interesează ce își doresc ceilalți.

Orice jucător vrea să joace, este normal să caut o echipă, de aia m-am apucat să joc. Nu știu ce fac, mă gândesc. A fost o convorbire și atâta tot. Nu am aflat nicio discuție, nu am aflat nimic. Există o echipă care să dea trei milioane pe mine!”, a spus Florinel Coman, după FCSB – CS Mioveni 5-1, conform digisport.ro.

Ce înțelegere au făcut Denis Alibec și Gică Hagi: „I-am promis!”

Cât despre Denis Alibec, atacantul de 31 de ani a dezvăluit ce înțelegere a făcut cu Gică Hagi. Alibec i-a promis „Regelui” că va juca la Farul cel puțin până în vară.

Reclamă

Alibec a semnat la începutul acestui sezon cu Farul și a avut evoluții fantastice sub comanda lui Gică Hagi. Atacantul de 31 de ani e piesă de bază în echipa constănțenilor, care se luptă la titlu în Liga 1.

„Vreau să rămân aici până în vară. I-am promis şi domnului Hagi că nu voi pleca nicăieri şi din vară vom vedea ce va fi”, a spus Denis Alibec, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și