Închide meniul

FC Argeş – Rapid 1-1. Marius Croitoru l-a încurcat pe Adi Mutu! Ionuţ Şerban şi Ştefan Pănoiu au marcat golurile remizei din Trivale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2022, 20:50

FC Argeş – Rapid 1-1. Marius Croitoru l-a încurcat pe Adi Mutu! Ionuţ Şerban şi Ştefan Pănoiu au marcat golurile remizei din Trivale

FC Argeş - Rapid LIVE TEXT

Duel între Dragoş Grigore şi Alexandru Işfan, în timpul partidei dintre FC Argeş şi Rapid/ Hepta

FC Argeş – Rapid 1-1. Partida din etapa a 19-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Marius Croitoru a rueşit să îl „încurce” pe Adi Mutu. Giuleştenii ratează şansa de a se apropia de primele două echipe clasate, Farul şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul a fost deschis de Ştefan Pănoiu, încă din minutul 2. Mijlocaşul a punctat, după o lovitură de cap perfectă. Ulterior, scorul final a fost stabilit de Ionuţ Şerban, în minutul 60. Jucătorul lui Marius Croitoru a profit de o neînţelegere în apărarea lui Adi Mutu şi a egalat.

FC Argeș – Rapid 1-1

Final! FC Argeş – Rapid 1-1! Giuleştenii au remizat în Trivale, deşi au deschis scorul încă din minutul 2. Trupa lui Adi Mutu ratează şansa de a se distanţa de Universitatea Craiova, formaţia de pe locul patru din Liga 1.

Min. 60: GOL FC Argeş! Ionuţ Şerban a reuşit să egaleze! Mijlocaşul a profitat de o neînţelegere în defensiva lui Adi Mutu şi a marcat, cu un şut din interiorul careului!

Min 2. GOOOL Rapid! Ștefan Pănoiu deschide scorul repede, cu o lovitură de cap peste portarul Greab.

Reclamă

Min 1. A început meciul din Trivale!

Echipele de start:

FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Jakolis – Meza Colli, Njike – Isfan, Calcan, Șerban – Garita

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Micle, Vianna, Raynov, Alceus, Donisa, Bertrand, Pârvu, Celestine, A. Stoica

Antrenor: Constantin Schumacher

Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Grigore, Onea – Crepulja, Kait, Emmers – Pănoiu, Dugandzic, Vojtus

Rezerve: Drăghia, Ignat, Iacob, Ciobanu, Crivac, D. Iordache, Despa, Sefer, Bădescu

Antrenor: Adrian Mutu

Rapid n-a mai câștigat de două etape în Liga 1. Cu o victorie în Trivale, trupa giuleșteană se distanțează la 4 puncte de Universitatea Craiova.

De cealaltă parte, FC Argeș ocupă abia poziția a 11-a, cu 21 de puncte. Echipa lui Marius Croitoru a bifat o singură victorie în ultimele 5 partide.

Reclamă

În tur, Rapid s-a impus cu 2-1 în fața lui FC Argeș, în Giulești. Antonio Sefer a marcat o dublă de senzație și le-a adus cele 3 puncte giuleștenilor.

Adi Mutu vrea ca echipa sa să menţină ritmul impus de echipele de pe primele două locuri din Liga 1, menţionând faptul că victoriile celor de la FCSB şi CFR Cluj, din etapele restante, au compactat clasamentul.

Adrian Mutu a transmis un mesaj de luptă înainte de FC Argeş – Rapid

„Briliantul” a mai declarat faptul că pauza competiţională nu a avut cel mai bun efect asupra lotului său, deoarece se confruntă cu probleme de efectiv, mai mulţi jucători fiind accidentaţi.

„Ne aşteaptă o perioadă foarte aglomerată, cu meciuri din trei în trei zile începând de duminică. Începem împotriva unei echipe cu care am avut viaţă grea şi aici pe Giuleşti, suntem pregătiţi, ştim ce ne aşteaptă.

Este un meci pe care vrem să îl câştigăm pentru a ţine pasul cu echipele fruntaşe. După victoriile celor de la CFR şi FCSB clasamentul devine din ce în ce mai strâns. Trebuie să turăm motoarele încă de la început, pentru că nu este timp de pierdut.

FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid, trebuie să îmi fac meseria şi vreau să câştig. Multe echipe vor să intre în play-off.

Eu cred că va fi un campionat dificil, sunt multe echipe care emit pretenţii la play-off, ceea ce face lupta şi mai aprigă. Sunt foarte multe echipe la diferenţă de un punct sau două.

Pauza nu prea ne-a ajutat din punct de vedere medical, avem cam mulţi accidentaţi. Sperăm să mai recuperăm din ei în zilele următoare şi să putem aborda fiecare meci cu un efectiv cât mai complet, cu jucători pe care mă pot baza şi care pot face diferenţa în meciurile următoare”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei FC Argeş – Rapid.

Recomandări
  • FC Argeș – Rapid LIVE SCORE (19:00)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și