Închide meniul

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar putea ajunge la Dinamo: „Sunt liber de contract”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2024, 22:00

Reclamă
Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar putea ajunge la Dinamo: „Sunt liber de contract

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar putea ajunge la Dinamo

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar putea ajunge la Dinamo! Arnold Garita a anunţat că este liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita (28 de ani) şi-a terminat contractul pe care îl avea cu gruparea saudită Al-Faisaly, care evolua în Liga a 2-a. Camerunezul nu ar spune nu unei reveniri în Liga 1.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar putea ajunge la Dinamo: „Sunt liber de contract”

Sunt liber de contract în acest moment și am mai multe opțiuni. În perioada următoare voi lua o decizie finală, dar trebuie să menționez că am un atașament deosebit față de campionatul României, așa că nu exclud o revenire.

Primesc zilnic mesaje de la suporterii FCSB care îmi spun să vin la clubul lor și le mulțumesc pentru dragostea pe care o au pentru mine. Ei însă trebuie să știe că până acum nu m-a contactat nimeni din partea clubului. Anul trecut nu am semnat cu FCSB și am luat decizia să merg în Arabia Saudită.

Îmi plac mai multe cluburi din România, așa că dacă am să revin am să o fac la un club care-mi place. De exemplu CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid București, Farul, Sepsi, chiar și Dinamo București îmi place, e un club foarte frumos. Sunt liber de contract, așa că sunt deschis la discuții, dar nu în orice condiții.

Reclamă
Reclamă 4

Sincer, nu știu ce aduce ziua de mâine, nu pot controla asta, tot ce știu acum este că sunt jucător liber de contract și sunt dispus să mă alătur unui nou proiect sportiv”, a declarat Arnold Garita pentru fanatik.ro.

Arnold Garita şi-a luat rămas-bun de la Al-Faisaly

Este timpul să îmi iau rămas bun-de la Al Faisaly. Când contractul meu se va încheia la 30 iunie 2024, eu nu voi mai rămâne.

Mulțumesc clubului pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a juca în Arabia Saudită. Sunt dezamăgit că nu mi-am atins obiectivul de a promova. Sper ca în sezonul viitor clubul să promoveze. Mult succes! O nouă aventură se deschide pentru mine și sper că va fi incredibilă”, a transmis Arnold Garita pe reţelele sociale.

Reclamă

Arnold Garita este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 600.000 de euro.

Atacantul camerunez a evoluat în barajul cu Dinamo, care i-a dus pe „câini” în Liga 1. Dinamo a învins FC Argeş cu scorul cumulat de 8-5. A fost 6-1 în retur pentru Dinamo şi 4-2 pentru FC Argeş în retur.

Garita a marcat două goluri în retur. El a fost implicat atunci şi într-un scandal cu fanii dinamovişti, pe care i-a acuzat de rasism. Mai mult, înainte de a ajunge în Arabia Saudită, Garita spunea că vrea să rămână în România pentru a-şi lua revanşa în faţa lui Dinamo.

Nu știu unde voi juca (n.r.: la ce echipă) în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo! Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci.

Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor. Ghezali, pffffa….”, declara Arnold Garita.

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Garita pentru ca acesta să meargă la FCSB vara trecută. În cele din urmă, camerunezul a luat decizia de a juca în liga a 2-a din Arabia Saudită.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și