Închide meniul

FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2024, 22:37

FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului

FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu

Colaj cu Gică Hagi și Gigi Becali / Hepta

FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu. Echipa lui Gigi Becali este tot mai aproape de câştigarea campionatului, pentru prima dată după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a reuşit „remontada” cu Universitatea Craiova, în primul meci al etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Constănţenii au câştigat în Bănie, graţie „dublei” lui Ionuţ Cojocaru. Rezultatul este unul care o avantajează pe FCSB.

FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu

Oltenii au ieşit astfel definitiv din cursa pentru titlu. Farul a răpus-o în deplasare şi pe Rapid, o altă pretendentă la trofeu. În condiţiile date, FCSB poate deveni matematic campioană încă de etapa viitoare.

Pentru a nu mai avea nicio emoţie înainte de intrarea în returul play-off-ului, jucătorii lui Elias Charalambous sunt obligaţi să câştige duelul cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT.

Dacă în etapa a 5-a FCSB o învinge şi pe Rapid, atunci va fi matematic campioana României. S-a „aprins” total şi lupta pentru un loc pe podium.

Reclamă

Clasamentul actualizat din play-off-ul Ligii 1:

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Farul – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj – FCSB

Patronul de la CFR Cluj a transmis că îl așteaptă pe Gigi Becali cu „pâine și sare” în Gruia. Totuși, Varga a spus că FCSB va primi, drept „cadou”, multe goluri, în partida directă.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Neluțu Varga a ținut să precizeze că toată lumea va vedea, din nou, adevărata față a CFR-ului, la partida din etapa cu numărul 4 a playoff-ului.

Abia aștept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Ați văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este și va rămâne o echipă campioană. Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri.

Bineînțeles, e o partidă foarte dificilă, întâlnim formația de pe primul loc, dar o să vedeți încă o dată adevărata față a CFR-ului. Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliștii noștri nu sunt cu nimic mai prejos față de cei de la FCSB.

Ba din contră. Avem jucători de o valoare nu mare, ci extraordinară, fotbaliști care au în sânge ADN-ul de campioni. Aștept cu mare interes marele meci cu FCSB și sunt convins că le vom face o mare surpriză”, a declarat Neluțu Varga, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și