Închide meniul

Fundaşii de la FCSB, făcuţi praf: „Se supără catalogul dacă le dau note! Dawa se miră şi el că a ajuns să joace la acest nivel!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 octombrie 2022, 14:15

Fundaşii de la FCSB, făcuţi praf: „Se supără catalogul dacă le dau note! Dawa se miră şi el că a ajuns să joace la acest nivel!

Dinu Gheorghe i-a făcut praf pe fundaşii de la FCSB

Malcom Edjouma, Joyskim Dawa și Joonas Tamm, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Fundaşii de la FCSB, făcuţi praf de Dinu Gheorghe. Fostul preşedinte al Rapidului spune că Gigi Becali a adus fundaşi slabi la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Gheorghe i-a făcut pref pe fundaşii de la FCSB. Doar Radunovic a scăpat de furia lui Dinu Gheorghe.

Fundaşii de la FCSB, făcuţi praf de Dinu Gheorghe

Dawa cred că se miră și el, se închină că a ajuns să joace în România la acest nivel. Este un jucător care nu impresionează prin nimic. Este o găselniță a domnului Becali să-l aducă pe Dawa, probabil a crezut foarte mult în Iftime sau în ce s-a scris în media.

Dacă ne uităm la această linie de fund a FCSB-ului, cu excepția lui Pantea, pe care nu putem să-l catalogăm că este foarte tânăr, ceilalți trei (n.r. Dawa, Haruț, Boboc) sunt jucători mediocri, care au costat ceva bani.

FCSB în clipa de față, dacă analizăm linia de fund a lor, în afară de Radunovic, care este de nota 8, ceilalți sunt mediocri. Nu am ce note să le dau, se supără catalogul! Linia lor de fund este jalnic construită.

Reclamă

Boboc și Crețu sunt doi jucători mediocri. În clipa de față au trei fundași mediocri, repet acest cuvânt, Tamm, Dawa și Iulian Cristea și unul foarte slab, Haruț”, a spus Dinu Gheorghe la prosport.ro.

Gigi Becali, laude pentru Billel Omrani, după ce atacantul a pasat decisiv în Petrolul – FCSB

Gigi Becali l-a lăudat pe Billel Omrani, după Petrolul – FCSB 0-2. Patronul roş-albaştrilor este convins de valoarea pe care atacantul francez o are, după doar două meciuri bifate pentru trupa lui Nicolae Dică.

Billel Omrani a fost titular în două partide pentru FCSB. În victoria cu Petrolul din ultima rundă, francezul a pasat decisiv la golul de 1-0, reuşit de Joyskim Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a comentat evoluţia lui Billel Omrani, din ultima partidă a FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor este convins că atacantul francez va deveni o piesă importantă în cadrul echipei lui Nicolae Dică, fiind încă departe de potenţialul său maxim.

Ai văzut, Omrani, dacă are valoare? Şi-a creat repede relaţii de joc. Şi mai are, e la 60% din potenţial. E prieten cu mingea, are valoare. Nu-l trădează mingea”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Billel Omrani a fost adus în septembrie de FCSB, după ce a rămas liber de contract în urma despărţirii de CFR Cluj. Până la transferul la echipa roş-albastră, atacantul nu mai evoluase într-o partidă pentru o echipă de club din luna mai.

Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul

Basarab Panduru a fost impresionat de Billel Omrani, după Petrolul – FCSB 2-0. Fostul internaţional român este de părere că atacantul a contribuit masiv la victoria echipei sale, în ciuda meciurilor puţine din ultima perioadă.

Totodată, Panduru este de părere că fostul golgheter al celor de la CFR Cluj se va integra perfect în trupa lui Nicolae Dică.

„Începutul nu i-a fost favorabil. Uşor, uşor începe să intre în joc. Are doi adversari în faţă, trece printre ei. El face faza de la primul gol, trece de amândoi, ajunge acolo, pasează pentru Dawa.

Chiar şi faza de la golul doi, el dă mingea pe poziţie viitoare pentru Cordea dintr-o poziţie nefirească. Una peste alta, nu a arătat rău, ţinând cont că el nu joacă de trei luni„, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și