Închide meniul

Fundaşul central care îl impresionează pe Gigi Becali, înainte de debutul sezonului: „Mi-au spus că e foarte bun!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 12:30

Reclamă
Fundaşul central care îl impresionează pe Gigi Becali, înainte de debutul sezonului: „Mi-au spus că e foarte bun!

Fundaşul central care îl impresionează pe Gigi Becali, înainte de debutul sezonului

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

S-a aflat care este fundaşul central care îl impresionează pe Gigi Becali, înainte ca FCSB să debuteze în noul sezon de Liga 1. Patronul roş-albaştrilor susţine că a primit informaţii legate de Denis Haruţ, mărturisind că acesta este un jucător bun. De asemenea, o altă variantă pentru apărarea vicecampioanei ar mai fi şi Mihai Lixadru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a despărţit în această vară de doi fundaşi centrali, anume Joonas Tamm şi Iulian Cristea. În locul acestora, roş-albaştrii l-au transferat pe Syianbonga Ngezana, şi sunt în continuare cu ochii pe Vlad Chiricheş.

Fundaşul central care îl impresionează pe Gigi Becali, înainte de debutul sezonului

Gigi Becali a mărturisit că Mihai Lixadru a revenit la FCSB, fiind de părere că acesta ar putea reprezenta o variantă pentru defensiva trupei sale. De asemenea, patronul roş-albaştrilor a amintit şi de Denis Haruţ, care se află la echipa sa din iarna lui 2021, când era transferat de la Botoşani în schimbul sumei de 660.000 de euro.

„Ei îmi spun că fundașul central de la Botoșani, Haruț, a fost foarte bun. În plus, l-am luat pe ăla de la echipa națională de tineret, el e fundaș central, dar a jucat mijlocaș. Cum îl cheamă… Lixandru.

Cică la Lignitul Oltenia (n.r. – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu) a jucat fundaș central. Posibil să mai luăm un fundaș central, nu pot să zic nu”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Mihai Lixandru a revenit în această vară la FCSB, după ce a fost împrumutat sezonul trecut la CS Mioveni, echipă alături de care a retrogradat. Fundaşul de 22 de ani a fost şi în lotul României U21 la EURO 2023, bifând fiecare meci al „tricolorilor” de pe poziţia de mijlocaş central de profil defensiv.

Gigi Becali, negocieri avansate cu un atacant brazilian: „Îmi place mie!”

Gigi Becali poartă negocieri avansate cu un atacant brazilian. Patronul lui FCSB îi caută deja înlocuitor lui Andrea Compagno, cel care ar putea pleca de la vicecampioana României pentru două milioane de euro. Latifundiarul din Pipera insistă pentru un fotbalist care a jucat în urmă cu două sezoane la FC Botoşani.

Gigi Becali a pus ochii şi pe un atacant. Potrivit prosport.ro, este vorba despre Jaja Silva (n.r. Jandir Breno Souza Silva). Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a înscris 5 goluri în 27 de meciuri pentru FC Botoşani. Brazilianul a plecat la finalul sezonului 2021-2022 de la echipa lui Valeriu Iftime şi a semnat cu arabii de la Al-Nasr.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a vorbit despre fotbalistul cu care negociază, dar nu a ştiut să îi pronunţe numele.

Mai discutăm cu un atacant care a fost în România, să vedem. Un atacant. E ăla care îmi plăcea mie de la Botoşani. E în Arabia, dar a încheiat acolo.

Să vedem, negociem cu el. El ca să renunţe…a zis că a jucat toate meciurile acolo. Era brunet, mai creol aşa. Avea viteză şi dribla în stânga. Nu e Keita„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și