Închide meniul

Gabi Balint, ironic cu Gigi Becali: „Să nu-şi facă griji! Sunt antrenori mari care greşesc la schimbări!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 februarie 2023, 23:39

Gabi Balint, ironic cu Gigi Becali: „Să nu-şi facă griji! Sunt antrenori mari care greşesc la schimbări!

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint a fost ironic cu Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a lăsat să se înţeleagă că el a fost cel care a făcut schimbările în derby-ul cu Farul. După ce Andrea Compagno şi Andrei Cordea au ieşit de pe teren, Farul a reuşit să întoarcă rezultatul şi să câştige pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint i-a transmis un mesaj ironic lui Gigi Becali. Fostul mare internaţional român a spus că patronul de la FCSB nu ar trebui să îşi facă griji, pentru că sunt şi „antrenori mari care greşesc schimbările”.

Gabi Balint, ironic cu Gigi Becali

Vreau să-l încurajez pe patronul echipei pentru că sunt antrenori mari care greșesc la schimbări. Sunt zile în care nu sunt inspirați, așa că să nu-și facă probleme, să meargă înainte. A avut destule meciuri în care a făcut schimbări bune și a ieșit un rezultat pozitiv”, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că el a făcut schimbările

Patronul de la FCSB a lăsat să se înţeleagă, în momentul în care a fost întrebat de schimbările din derby-ul cu Farul, că el este cel care a decis mutările tactice.

„(Reporter: Îi reproşaţi cuiva schimbările?) Păi cui să reproşez? Mie să-mi reproşez? Îmi reproşez dacă e! I-am dat telefon lui Mihai. Eu râdeam şi l-am sunat pe MM. I-am spus: „Băi Mihăiţă, cum să te bată Hagi? Chiar nu eşti bun?”. El era foarte supărat, eu râdeam cu el. I-am spus să nu mai fie că e fotbal. Ce contează? Dacă vrea Domnul să fie campionatul, o să fie. Ce vină să aibă Pintilii? Sau Mihai?

Reclamă

Eu dacă aud pe cineva că înjură, nu mai vorbesc cu el? Cum să înjur cu el?„, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în FCSB – Farul 2-3

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în timpul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a din Liga 1. Mihai Stoica a recunoscut că a venit un ordin de la patron.

Managerul general al vicecampioanei României nu s-a ferit şi a dezvăluit că Gigi Becali a fost cel care a dictat schimbările la pauză. Deian Sorescu şi Malcom Edjouma nu s-au mai întors de la cabine. În locul lor şi-au făcut apariţia Pantea şi Florinel Coman. Pintilii şi antrenorul din acte, Leo Strizu, nu s-au opus.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a fost, iniţial, foarte inspirat. „Mbappe” Coman a reuşit un assist pentru Cordea la un minut după ce a intrat pe teren.

Are rost să mai discutăm? Ce se întâmplă la noi se ştie şi asta e realitate. Câteodată iese bine, câteodată nu iese. Da. Dar nu aşa devreme!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Managerul general de la FCSB nu a dat vina pe jucători pentru eşecul cu Farul lui Gică Hagi. A scăpat chiar şi Joyskim Dawa, fundaşul care a fost eliminat în minutul 90, când FCSB conducea cu 2-1.

Mi s-a părut că nimeni nu a jucat nimeni prost. Jocul era la discreţia noastră. Chiar dacă şi Farul a avut ocazii, pe nişte nesincronizări. Noi am avut trei ocazii rarisime„, a mai spus MM.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și