Închide meniul

Gabi Balint ştie următoarea echipă pe care o va antrena Adrian Mutu

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 20:58

Reclamă
Gabi Balint ştie următoarea echipă pe care o va antrena Adrian Mutu

Gabi Balint ştie următoarea echipă pe care o va antrena Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Gabi Balint ştie următoarea echipă pe care o va antrena Adrian Mutu. În vârstă de 44 de ani, Mutu a rămas fără angajament, după ce a fost demis de Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după demiterea lui Mutu, în presa din România a apărut varianta Petrolul Ploieşti, dar Gabi Balint are altă variantă.

Gabi Balint ştie următoarea echipă pe care o va antrena Adrian Mutu

Fostul mare jucător al României a oferit o altă variantă pentru Adrian Mutu. Gabi Balint crede că fostul decar al naţionalei va ajunge în cele din urmă în Gruia, la CFR Cluj.

„Adrian Mutu a reziliat contractul cu Neftchi Baku și se îndreaptă spre…CFR”, a scris Gabi Balint pe contul său de Twitter.

Reclamă

Nu este însă prima oară când se discută de o eventuală venire a lui Adrian Mutu la formaţia din Gruia. Chiar la începutul lunii decembrie s-a vorbit despre Mutu ca posibil înlocuitor al lui Andrea Mandorlini, în momentul în care CFR Cluj se afla în criză de rezultate. Până la victoria din ultima etapă din derby-ul cu U Cluj, CFR a avut o serie de 8 meciuri fără victorie.

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul! Marian Copilu, președintele „lupilor” e gata să-l demită pe antrenorul actual al ploieștenilor, Florin Pârvu, în ciuda faptului că echipa este aproape de locurile de play-off.

Conform gsp.ro, în cazul în care Marian Copilu îl va demite pe Florin Pârvu, Adrian Mutu ar fi primul pe lista președintelui „lupilor”. „Briliantul” are zilele numărate la Neftchi Baku, azerii anunțând recent faptul că acesta nu va mai fi antrenorul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Situația de la Petrolul este una explozivă, dat fiind faptul că există un conflict între două tabere. Sursa citată mai sus anunță că Marian Copilu îi are alături pe unii jucători pe care el i-a adus la echipă, anume Paul Papp, Billel Omrani și Mihai Roman II.

De cealaltă parte, Florin Pârvu, antrenorul echipei, este susținut de președintele executiv al Petrolului, Claudiu Tudor, care este mulțumit de rezultatele înregistrate de antrenor pe banca echipei din Ploiești.

La mijloc sunt și fanii „lupilor”, care de asemenea merg pe mâna lui Florin Pârvu. Aceștia pregătesc un protest masiv pe 4 ianuarie, când echipa se va reuni, în cazul în care Pârvu nu va mai fi antrenorul echipei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și