Închide meniul

Gabi Iancu, declarație halucinantă după FC Hermannstadt – U Cluj 0-1! Motivul incredibil pentru care gazdele nu ar fi primit penalty

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 22:03

Gabi Iancu, declarație halucinantă după FC Hermannstadt – U Cluj 0-1! Motivul incredibil pentru care gazdele nu ar fi primit penalty

Gabi Iancu, declarație halucinantă după FC Hermannstadt - U Cluj 0-1

FC Hermannstadt - U Cluj / orangesport.ro

Gabi Iancu a avut o declarație halucinantă după FC Hermannstadt – U Cluj 0-1! Fotbalistul sibienilor a dezvăluit o discuție incredibilă pe care „centralul” Sebastian Colțescu ar fi avut-o cu Istvan Kovacs, unul dintre arbitrii din camera VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei FC Hermannstadt – U Cluj, 0-1, a fost marcat de Ioan Filip, în minutul 11.

Gabi Iancu, declarație halucinantă după FC Hermannstadt – U Cluj 0-1

La ultima fază a meciului, sibienii au cerut penalty pentru un henţ al lui Remacle, în minutul 90+7, dar după consultarea VAR, arbitrul Sebastian Colţescu nu a acordat lovitura de pedeapsă, fluierând finalul întânirii.

Gabi Iancu susține că Istvan Kovacs, unul dintre arbitrii din camera VAR, ar fi avut o explicație halucinantă pentru care, în opinia sa, nu a fost henț la Remacle.

„Cred că meritam un rezultat pozitiv azi. Nu prea vorbesc despre arbitri, dar vreau să-mi explice și mie cineva. Vreau să-mi spună regula la penalty-uri, mă refer la henţ. Să ne spună regulile exacte.

Reclamă

Am înţeles că domnul Kovacs a fost la VAR şi a spus că nu a fost nimeni lângă jucătorului Clujului şi că de aceea nu s-a dat henţ, dar Pires a atins mingea cu mâna. Am înţeles că era liber şi de asta nu s-a dat henţ.

Înseamnă că pot s-o iau cu mâna, dacă sunt singur în careu. O iau, mi-o pun şi joc, plec pe contraatac!

Asta, una, iar a doua… Mai sunt puţini arbitri cărora nu li s-a furat personalitatea cu acest VAR. Să stai non-stop aşa (n.r. semn cu degetul spre o cască din ureche) «Stai, stai. Mai ai baterie?».

Reclamă 4 / 0/3

Păi, tu nu vezi? Eşti la un metru. Tu nu vezi nimic, la fiecare fază te bazezi pe o decizie VAR. Să punem niște roboți acolo!”, a declarat Gabi Iancu, la finalul partidei FC Hermannstadt – U Cluj, 0-1.

Hențul comis de Remacle, pe care Sebastian Colțescu nu l-a sancționat / orangesport.ro

Marius Măldărășanu: „Am inițiat o discuție cu conducerea!”

„Din păcate, am pierdut. Două reprize total opuse. Prima repriză e cea mai proastă repriză din acest campionat făcută de noi. Am fost temători, am stat foarte jos. Aveam superioritate numerică exagerată vis-a-vis de atacanții lor. Asta îmi arată teamă. Jucând acasă, trebuia să împingem sus cu mijlocașii. Asta s-a întâmplat în repriza a doua.

A venit acea acțiune individuală, s-au temut să nu facă fault și s-a ajuns să se marcheze. În a doua repriză am schimbat, am pus presiune, am câștigat multe dueluri. Au fost situații bune, dar golurile fac diferența. Ei au marcat, noi nu. Este greu de gestionat această situație. Nu ne revenim. Avem o pasă proastă.

Trebuie să trecem peste, ne dorim asta, dar ei trebuie să înțeleagă că, deși punctele se vor înjumătăți, deja este prea mult. Totul trebuie să vină în primul rând de la ei. Nu îmi explic de ce jucăm după ce primim gol și nu jucăm de la început așa, mai ales că jucăm acasă.

Am pierdut încă un meci. Nu am ce să le reproșez din punct de vedere al atitudinii, dar diferența o face încrederea, care nu există la momentul acesta.

Jucătorii sunt foarte bine pregătiți, altfel nu rezistau. Am stat foarte jos în prima repriză, asta a făcut diferența. Nu au avut suport atacanții, Paraschiv a fost izolat, chiar dacă Popescu a făcut un efort foarte mare și a încercat să îl ajute, însă trebuia un suport mai mare din partea mijlocașilor noștri, Petrescu și Baba. Nu s-a întâmplat asta, au marcat și asta a făcut diferența.

Nu înțeleg când este henț și când nu este. Când mingea atinge mâna, e henț. Când ți-ai mărit suprafața corpului, indiferent unde se duce mingea. Am văzut și aseară la CFR, la fel. Toți jucătorii au spus că este henț. Îmi e greu să comentez. Când te lovește mingea în mână, eu știu că e henț, îți creezi un avantaj, se oprește la tine. Am avut penalty și am ratat.

Reclamă

Este foarte greu. Am stat și m-am gândit. Am inițiat și o discuție cu conducerea, pentru că până la urmă trebuie să schimbi ceva. Acum, nu știm ce, vedem. Nu vreau să vorbesc la cald. La cald, poți lua decizii, pe care le poți regreta. E clar că ceva trebuie să se schimbe, că se schimbă antrenorul, că se schimbă atitudinea jucătorilor…

Nu se mai poate, deja suntem jos în clasament. Chiar dacă după înjumătățire vom fi foarte apropiate una după cealaltă, însă, când ai niște puncte în clasament, contează în abordarea jocurilor”, a declarat Mariu Măldărășanu, antrenorul celor de la FC Hermannstadt, la finalul meciului, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și