Închide meniul

Gabi Iancu, foarte afectat de accidentarea cumplită a lui Dragoş Iancu: „Mi s-a făcut rău”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 22:32

Reclamă
Gabi Iancu, foarte afectat de accidentarea cumplită a lui Dragoş Iancu: „Mi s-a făcut rău

Gabi Iancu, foarte afectat de accidentarea cumplită a lui Dragoş Iancu

Gabi Iancu, într-un meci pentru Hermannstadt / Hepta

Gabi Iancu, foarte afectat de accidentarea cumplită a lui Dragoş Iancu. Fostul jucător al lui Farul şi FCSB a mărturisit că i s-a făcut rău când l-a văzut pe Dragoş Iancu după accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Iancu a suferit o fractură de peroneu după intrarea lui Valentin Ţicu din minutul 6. Jucătorul lui Hermannstadt are nevoie de operaţie. Petrolul – Hermannstadt s-a terminat 0-0.

Gabi Iancu, foarte afectat de accidentarea cumplită a lui Dragoş Iancu: „Mi s-a făcut rău”

Ce pot să spun. Oricum meciul ăsta a fost umbrit de accidentarea asta teribilă, pot să spun. Nu am văzut niciodată așa ceva. Adică am văzut, dar nu live.

Nici nu mai contează. Am făcut un rezultat de egalitate și cu toții ne gândim la el și îi urăm să se facă bine cât mai repede.

Nu am văzut inițial că și-a rupt piciorul. E greu să privești. Mi s-a făcut și rău după-aia.

Reclamă

E posibil și oboseala. Petrolul s-a apărat bine. Te doare când vezi așa ceva. Nici nu îmi vine să vorbesc despre meci”, a declarat Gabi Iancu pentru digisport.ro, după Petrolul – Hermannstadt 0-0.

Marius Măldărăşanu, după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Iancu: „Ce să vorbim de fotbal? Ne gândim doar la Dragoş”

Marius Măldărăşanu a comentat, la finalul meciului Petrolul – Hermannstadt 0-0, intrarea horror a lui Valentin Ţicu la Dragoş Iancu. După ce Ţicu l-a atacat dur, în minutul 6 al meciului, pe Dragoş Iancu, jucătorul lui Hermannstadt s-a ales cu o fractură şi va fi operat.

Marius Măldărăşanu a povestit ce s-a întâmplat la pauză în vestiar. Antrenorul şi jucătorii săi erau extrem de îngrijoraţi în privinţa stării lui Dragoş Iancu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să vorbim despre fotbal? Ne gândim doar la Dragoş! Din păcate se întâmplă asemenea accidente neprevăzute. Şi băieţii, la pauză, au spus că vor juca pentru el. Erau marcaţi, pentu că mulţi s-au aflat acolo, lângă el. Aşa se şi automotivau la pauză, auzeam mai multe voci care strigau lucrurile astea. Dar e greu să marchezi cu o apărare supraglomerată.

Este al nu ştiu câtelea meci în care jucăm în superioritate şi nu reuşim să marcăm. Despre golul anulat, nu am văzut faza, se pare că a fost intenţia lui Paraschiv, dar nu mai contează. Oricum nu ne puteam bucura. (n.r: A fost intenţie la Ţicu?) Nu cred că a fost intenţie, te duci poate agresiv, da, dar nu cred că a existat intenţie. Numai în pielea lui Ţicu să nu fii sau, mai ales, în a lui Dragoş Iancu”, a declarat Marius Măldărășanu pentru sursa citată după Petrolul – Hermannstadt 0-0.

Diagnostic teribil pentru Dragoş Iancu, după ce a fost faultat dur de Valentin Ţicu: „Va fi operat de urgenţă!”

Dragoş Iancu a primit un diagnostic teribil, după ce a fost faultat extrem de dur de către Valentin Ţicu, în duelul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Tânărul mijlocaş al sibienilor va fi operat de urgenţă, după cum a anunţat clubul, printr-un comunicat.

Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu, după o intrare prin alunecare, încă din minutul şase al meciului de pe „Ilie Oană”. Fundaşul Petrolului a văzut imediat cartonaşul roşu.

Hermannstadt a anunţat că Dragoş Iancu a suferit fractură de peroneu şi va fi operat de urgenţă chiar în seara aceasta, ca urmare a faultului teribil.

Sibienii au anunţat că îi vor fi alături lui Iancu pe tot parcursul recuperării sale şi au criticat intrarea extrem de violentă a lui Ţicu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și