Închide meniul

Marius Măldărăşanu, după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Iancu: „Ce să vorbim de fotbal? Ne gândim doar la Dragoş”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 21:37

Reclamă
Marius Măldărăşanu, după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Iancu: „Ce să vorbim de fotbal? Ne gândim doar la Dragoş

Marius Măldărăşanu, după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Iancu

Marius Măldărăşanu, pe bancă, la un meci / Profimedia Images

Marius Măldărăşanu a comentat, la finalul meciului Petrolul – Hermannstadt 0-0, intrarea horror a lui Valentin Ţicu la Dragoş Iancu. După ce Ţicu l-a atacat dur, în minutul 6 al meciului, pe Dragoş Iancu, jucătorul lui Hermannstadt s-a ales cu o fractură şi va fi operat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Măldărăşanu a povestit ce s-a întâmplat la pauză în vestiar. Antrenorul şi jucătorii săi erau extrem de îngrijoraţi în privinţa stării lui Dragoş Iancu.

Marius Măldărăşanu, după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Iancu: „Ce să vorbim de fotbal? Ne gândim doar la Dragoş”

Ce să vorbim despre fotbal? Ne gândim doar la Dragoş! Din păcate se întâmplă asemenea accidente neprevăzute. Şi băieţii, la pauză, au spus că vor juca pentru el. Erau marcaţi, pentu că mulţi s-au aflat acolo, lângă el. Aşa se şi automotivau la pauză, auzeam mai multe voci care strigau lucrurile astea. Dar e greu să marchezi cu o apărare supraglomerată.

Este al nu ştiu câtelea meci în care jucăm în superioritate şi nu reuşim să marcăm. Despre golul anulat, nu am văzut faza, se pare că a fost intenţia lui Paraschiv, dar nu mai contează. Oricum nu ne puteam bucura. (n.r: A fost intenţie la Ţicu?) Nu cred că a fost intenţie, te duci poate agresiv, da, dar nu cred că a existat intenţie. Numai în pielea lui Ţicu să nu fii sau, mai ales, în a lui Dragoş Iancu”, a declarat Marius Măldărășanu pentru digisport.ro după Petrolul – Hermannstadt 0-0.

Diagnostic teribil pentru Dragoş Iancu, după ce a fost faultat dur de Valentin Ţicu: „Va fi operat de urgenţă!”

Dragoş Iancu a primit un diagnostic teribil, după ce a fost faultat extrem de dur de către Valentin Ţicu, în duelul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Tânărul mijlocaş al sibienilor va fi operat de urgenţă, după cum a anunţat clubul, printr-un comunicat.

Reclamă

Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu, după o intrare prin alunecare, încă din minutul şase al meciului de pe „Ilie Oană”. Fundaşul Petrolului a văzut imediat cartonaşul roşu.

Hermannstadt a anunţat că Dragoş Iancu a suferit fractură de peroneu şi va fi operat de urgenţă chiar în seara aceasta, ca urmare a faultului teribil.

Sibienii au anunţat că îi vor fi alături lui Iancu pe tot parcursul recuperării sale şi au criticat intrarea extrem de violentă a lui Ţicu.

Reclamă 4 / 0/3

„Forţă, Dragoş!”

„Gândurile și toate emoțiile noastre de bine se îndreaptă acum către Dragoș, un tânăr extrem de talentat, care a căzut astăzi victima unui fault pe care nu avem cuvinte să-l descriem… Știm, însă că acest copil nu-l merita! Nici un #fotbalist NU merită să fie accidentat în acest mod, însă noi suntem aici să jucăm fotbal, nu să judecăm.

Dragoș al nostru a primit diagnosticul de fractură deschisă de peroneu și va fi operat în această seară de urgență la un spital din București. El este puternic și va trece cu bine peste această grea încercare! Dar noi? Noi îi vom fi alături într-o formă sau alta?

Dragoș va citi mesajele voastre, fiindcă se bucură de fiecare moment, fiecare minut și fiecare clipă de fotbal.

Forță, Dragoș!”, a transmis Hermannstdat.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și