Închide meniul

Gabi Tamaș a dat lovitura în Petrolul – Sepsi! Fundașul-veteran a marcat primul gol al „lupilor galbeni” după revenirea în Liga 1

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 19:40

Gabi Tamaș a dat lovitura în Petrolul – Sepsi! Fundașul-veteran a marcat primul gol al „lupilor galbeni după revenirea în Liga 1

Gabi Tamaș a marcat în meciul Petrolul - Sepsi

Gabi Tamaș a marcat în meciul Petrolul - Sepsi / Captură Orangesport

Gabi Tamaș a dat lovitura în meciul Petrolul – Sepsi, din etapa 3 din Liga 1. Fundașul de 38 de ani a deschis scorul în minutul 62 al partidei și a declanșat nebunia în tribunele de pe „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș a bifat primul său gol oficial în tricoul Petrolului și, în același timp, primul gol al „lupilor galbeni” după revenirea în Liga 1.

Gabi Tamaș a dat lovitura în Petrolul – Sepsi!

Gabi Tamaș a venit hotărât în alergare, a scăpat din marcajul lui Denis Ciobotariu, și a reluat cu capul în plasă, după un corner executat excelent de Țicu. Întregul stadion a început apoi să-i strige numele fundașului, la provocarea crainicului.

Gabi Tamaș a marcat în meciul Petrolul – Sepsi / Captură Orangesport
Gabi Tamaș a marcat în meciul Petrolul – Sepsi / Captură Orangesport

Tamaș a mai marcat un gol pentru Petrolul într-un meci amical din această vară, contra lui Dinamo-Auto Tiraspol.

Ajuns la 38 de ani, Tamaș a sosit la Petrolul în această vară, după ce s-a despărțit de FC Voluntari.

Reclamă

În primele două etape al sezonului, Petrolul a fost învinsă de FC Voluntari, 0-1, și UTA Arad, 0-2.

Ploieștenii au avut emoții mari în prima repriză, când arbitrul Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea lui Sepsi.

Cosmin Matei s-a făcut de râs la penalty în Petrolul – Sepsi

Cosmin Matei s-a făcut de râs la penalty în meciul Petrolul – Sepsi, din etapa a 3-a a Ligii 1. Mijlocașul covăsnenilor a alunecat în momentul șutului și a trimis peste transversală, spre bucuria fanilor ploieșteni aflați în peluza din spatele porții.

Reclamă 4 / 0/3

Este a doua ratare uriașă semnată de Cosmin Matei într-un interval de numai 4 zile.

În minutul 24, Jair a comis henț în careu, iar arbitrul central Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri. Cosmin Matei și-a asumat responsabilitatea și a executat, însă deznodământul a fost trist pentru Sepsi. Gazonul i-a jucat feste fostului fotbalist din „Ștefan cel Mare”, care a șutat dezastruos, peste poartă.

Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul - Sepsi

Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul - Sepsi

Execuția lui Matei amintește de celebrul penalty al lui David Beckham, ratat în meciul Turcia – Anglia 0-0, din 2003. În partida respectivă, din preliminariile Euro 2004, fostul mare internațional a alunecat la fel ca mijlocașul lui Sepsi, trimițând mult peste poartă.

Fostul dinamovist a ratat o ocazie colosală și în meciul disputat joi de Sepsi în turul 2 preliminar al Conference League, pe terenul celor de la Olimpija Ljubljana. În partida din Slovenia, Matei a trimis incredibil pe lângă poartă, dintr-o poziție ideală.

Sosit la Sepsi în această vară, Cosmin Matei a marcat deja două goluri pentru noua sa echipă: unul în Supercupa României, cu CFR Cluj, și altul în etapa a 2-a din Liga 1, contra lui FC Argeș.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și