Închide meniul

Gabi Tamaș a exagerat cu bucuria după golul marcat în Petrolul – Sepsi 1-1: „Am dat cu pumnul, credeam că e mai moale!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 21:08

Gabi Tamaș a exagerat cu bucuria după golul marcat în Petrolul – Sepsi 1-1: „Am dat cu pumnul, credeam că e mai moale!

Gabi Tamaș joacă la Petrolul

Gabi Tamaș, în timpul unui meci / Hepta

Gabi Tamaș a exagerat cu bucuria după golul marcat în meciul Petrolul – Sepsi 1-1, disputat în etapa a 3-a din Liga 1. Fundașul de 38 de ani a deschis scorul în minutul 62 al partidei de la Ploiești, cu o lovitură de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul gol înscris de Tamaș în meciurile oficiale, în tricoul „lupilor galbeni”.

Gabi Tamaș a exagerat cu bucuria după golul marcat în Petrolul – Sepsi 1-1

Bucuria „veteranului” Petrolului a fost uriașă, ținând cont că a fost și primul gol al formației ploieștene după revenirea în prima ligă.

Cuprins de euforie, Tamaș a dat cu pumnul într-o pancartă de la marginea terenului și s-a tăiat la mână. Fundașul a povestit întâmplarea inedită la finalul meciului.

Gabi Tamaș a rămas cu un gust amar după ce Petrolul a încasat din nou gol pe finalul meciului. Alexandru Tudorie a egalat tot cu o lovitură cap, în minutul 84.

Reclamă

„Nu putem spune că ne bucurăm pentru că iar am luat gol pe final de meci dintr-o fază fixă. Până la urmă nu am pierdut, este bine. Ne bucurăm și sper să mai acumulăm puncte pentru că avem nevoie.

Am crezut că e mai moale o pancartă și era cam tare. De bucurie, de euforie, am dat cu pumnul și m-am tăiat puțin.

Nu aștept nimic de la colegii mei. Vreau să joace cu aceeași dăruire, doar că mai trebuie puțină concentrare la micile detalii. Ne-au cam dominat la fazele fixe, dar și noi am înscris tot din fază fixă. Sper să eliminăm aceste mici greșeli și să aducem puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul următor va fi la fel cum a fost și acesta (n.r. – vs U Cluj). Mergem să punem probleme adversarelor și să câștigăm”, a spus Gabi Tamaș, pentru digisport.ro.

Gabi Tamaș a dat lovitura în Petrolul – Sepsi!

Tamaș a bifat primul său gol oficial în tricoul Petrolului și, în același timp, primul gol al „lupilor galbeni” după revenirea în Liga 1.

Gabi Tamaș a venit hotărât în alergare, a scăpat din marcajul lui Denis Ciobotariu, și a reluat cu capul în plasă, după un corner executat excelent de Țicu. Întregul stadion a început apoi să-i strige numele fundașului, la provocarea crainicului.

Tamaș a mai marcat un gol pentru Petrolul într-un meci amical din această vară, contra lui Dinamo-Auto Tiraspol.

Ajuns la 38 de ani, Tamaș a sosit la Petrolul în această vară, după ce s-a despărțit de FC Voluntari.

Reclamă

În primele două etape al sezonului, Petrolul a fost învinsă de FC Voluntari, 0-1, și UTA Arad, 0-2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și