Închide meniul

„Gabi Tamaș a fost găsit beat lat în vestiar?” Răspunsul dat pe loc de Nae Constantin, după scandalul monstru de la Petrolul Ploieşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2022, 10:25

„Gabi Tamaș a fost găsit beat lat în vestiar? Răspunsul dat pe loc de Nae Constantin, după scandalul monstru de la Petrolul Ploieşti

Gabriel Tamas , imagine fabuloasă

Gabriel Tamaş a plecat cu scandal de la Petrolul | Hepta

Nae Constantin a vorbit despre scandalul monstru cu Gabi Tamaş. Antrenorul Petrolului Ploieşti a fost întrebat dacă fundaşul „a fost găsit beat lat în vestiar”, iar răspunsul său a venit pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş i-a înjurat pe fanii Petrolului după eşecul cu FCSB. Clubul a anunţat rezilerea contractului cu veteranul de 38 ani, iar, la scurt timp, Nae Constantin a venit cu explicaţii.

Nae Constantin a vorbit despre scandalul monstru cu Gabi Tamaş

La conferinţa de presă, tehnicianul a fost întrebat de un zvon care circulă în rândul fanilor de la Ploieşti: „Gabi Tamaș a fost găsit beat lat în vestiar?”

„Nu! Nu cred că a fost beat lat în vestiar niciodată”, a răspuns pe loc Nae Constantin, care a oferit alte detalii despre scandal.

„Mi-a reproşat că le arăt numai lucruri negative. L-am văzut că e un pic agitat, i-am spus să ne liniştim, că îi dau o zi liberă. Mi-a spus că îşi ia câte zile libere îşi doreşte. Am trecut şi peste asta, apoi alte reproşuri, iar mai spre final aţi auzit cu toţii cuvintele adresate suporterilor. Au mai fost „salutaţi” şi preşedintele şi Claudiu Tudor.

Reclamă

Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc”, a mai spus antrenorul.

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjura chiar pe fanii Petrolului. Fundaşul de 38 de ani anunţă că au fost „cuvinte scoase din context” şi a ţinut să îşi ceară scuze pentru ceea ce a spus.

„Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont că era un derby al României și adversarii erau într-o situație dificilă, îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. După cum știți, mie îmi place să câștig, iar când pierd mă duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos.

Gabi Tamaş: „Câteodată mai dăm un pumn în geam, mai spargem un televizor!

Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urât, suntem oameni. Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe că am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o dată pentru această ieșire la nervi, sunt un jucător care a dat totul pentru echipă, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la această situație”, a spus Gabi Tamaș pentru ziarulincomod.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și