Închide meniul

Gabi Tamaș, criticat de conducerea Petrolului, după ce i-a făcut plângere penală lui Nicolae Constantin: „Sunt dezamăgit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2022, 16:33

Gabi Tamaș, criticat de conducerea Petrolului, după ce i-a făcut plângere penală lui Nicolae Constantin: „Sunt dezamăgit!

Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1

Gabi Tamaș, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

Gabi Tamaș a fost criticat de conducerea celor de la Petrolul după ce fundașul i-a făcut plângere penală antrenorului ploieștenilor, Nicolae Constantin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele „lupilor”, Costel Lazăr, s-a declarat dezamăgit de atitudinea fundașului. Lazăr spera ca scandalul dintre Tamaș și Petrolul să nu ajungă în Instanță.

Gabi Tamaș, criticat de conducerea Petrolului, după ce i-a făcut plângere penală lui Nicolae Constantin

„M-am întâlnit cu Tamaș și am vorbit altceva după acel incident. Am considerat că am încheiat totul pe cale amiabilă, dar sunt dezamăgit și surprins de ceea ce a făcut acum. Va trebui să ne apărăm, nu avem ce să facem”, a spus Costel Lazăr, conform prosport.ro.

Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin pentru că l-a înregistrat la telefon. Tamaş acuză că a fost înregistrat fără să îşi dea acordul şi că aceasta a ajuns şi în mass-media. În urma acestui scandal, Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş şi a oferit detalii despre scandalul de la Petrolul. Antrenorul „lupilor galbeni” a dezvăluit că a fost sunat de Tamaş după eşecul cu FCSB şi i-a fost reproşată tactica abordată şi declaraţiile oferite la flash-interviu. Jucătorul chiar i-a înjurat pe fani.

Reclamă

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş

„Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc.

Şefii galeriei au sărit în sus şi au început să sune să întrebe de ce (n.r. motivul rezilierii contractului lui Gabi Tamaş). Şi erau practic împotrivă. A trebuit să arătăm şi să spunem de ce. Suporterii noştri au creat la crearea clubului ăsta, în 2016. Erau suporteri care veneau cu baxurile de apă şi cu tot ce mai aveam nevoie.

N-a fost ideea şi nu am vrut să se ajungă aici. Am citit de ‘sifoane’, de ‘securitate’… fiecare o ia cum vrea. A fost justificarea noastră pentru ce facem aşa ceva. Gabi Tamaş a fost un jucător important, care era iubit şi respectat de fani. Această renunţare la el trebuia justificată. Îmi pare rău că am făcut acest pas, nu sunt mândru de ce am făcut, dar aveam nevoie de această justificare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e nicio premeditare. Eu nu am făcut decât să încerc să-l calmez în discuţia aia, să stea liniştit. Există viaţă fără oricine, ascultaţi-mă. Cred că şi lui îi pare rău în momentul ăsta. V-am spus, eu nu sunt mândru de ce am făcut, asta e clar. Dar am fost nevoit!

Gabi Tamaş nu era ghimpe în vestiar, erau momente în care era pâinea lui Dumnezeu, doar că erau şi momentele celelalte în care balanţa se echilibra sau chiar se ducea în jos. Ştiam pe cine am adus şi ne-a ajutat fotbalistic. Nu facem cu bucurie despărţirea asta! Probabil la un moment dat o să îl sun, dacă o să vrea să îmi vorbească… nu aş vrea să rămânem duşmani. Deşi cred că e greu. Ca antrenor trebuie să iei nişte decizii. Dacă nu făceam pasul ăsta, riscam săptămâna viitoare să plec eu”, a declarat Nae Constantin într-o conferinţă de presă.

Nae Constantin crede că a procedat corect în cazul lui Gabi Tamaș

Antrenorul de la Petrolul consideră că a procedat corect că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului, dar şi pe unii oameni din conducere.

”Sunt bucuros. Nu a fost ușor în ultimele săptămâni, cu atâtea probleme. Mă bucur că am reușit să ne strângem cu toții și să trecem peste momentele grele. Pentru noi, toate meciurile sunt grele, suntem o echipă nou-promovată. E bine că am reușit să strângem până acum 20 de puncte, cred că puțină lume se aștepta la asta la începutul campionatului. Asta ne dă încredere să muncim în continuare.

Am reușit să trec peste ce s-a întâmplat. Asta a fost, asta e viața antrenorilor. Mi-am spus părerea, e un subiect închis. Toată presa m-a făcut sifon, nu e o problemă. Toată lumea dădea sfaturi. E un caz atât de particular și nu ai cum să dai sfaturi. Timpul va decide dacă eu am fost omul rău sau nu. Oricând îl pot privi în ochi pe Tamaș. Am primit confirmări că am făcut lucruri bune. Nu am niciun regret. Nu am vrut să plec niciodată. Consider că am făcut bine”, a spus Nae Constantin după Petrolul – FC Argeş 2-0.

Recomandări
  • Gabi Tamaș, criticat de conducerea Petrolului
  • Fundașul i-a făcut plângere penală lui Nicolae Constantin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și