Închide meniul

Gabi Tamaș, mesaj special pentru FCSB după amicalul cu CSA Steaua: „Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 februarie 2023, 16:37 / Actualizat: 18 februarie 2023, 18:12

Gabi Tamaș, mesaj special pentru FCSB după amicalul cu CSA Steaua: Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta!”

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaș, fundașul celor de la Concordia Chiajna, a avut un mesaj special pentru FCSB după amicalul cu CSA Steaua. Fostul jucător al FCSB-ului își dorește ca echipa patronată de Gigi Becali să câștige titlul de campioană. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș a evoluat în partida amicală dintre CSA Steaua și Concordia Chiajna, terminată 0-0.

Gabi Tamaș, mesaj special pentru FCSB după amicalul cu CSA Steaua

Fundașul, în vârstă de 39 de ani, a declarat, la finalul amicalului cu CSA Steaua, că speră ca FCSB să cucerească titlul de campioană, la finalul actualului sezon de Liga 1.

„Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta. Dar mai sunt Farul, CFR Cluj, Universitatea Craiova. Păcat pentru Rapid. Acel semieșec i-a dat puțin în spate.  Și Universitatea Craiova și-a revenit.

Nu știu dacă FCSB ar trebui să joace în Ghencea. Nu mă întrebați pe mine. Ce s-a schimbat aici prin complex? Stadionul (n.r. râde)! E bine că se schimbă lucrurile. Îmi era puțin dor să joc aici.

Reclamă

E bine că am făcut o figură frumoasă și nu am pierdut. Ne-am prezentat bine, am făcut un antrenament bun. Venim după o perioadă grea. Nu s-a accidentat nimeni și e bine”, a declarat Gabi Tamaș, la finalul amicalului cu CSA Steaua.

FCSB, meci de „foc” împotriva Universității Craiova

Duminică, FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova, într-o partidă care contează pentru etapa a 26-a din Liga 1. Meciul se va disputa pe stadionul „Arena Națională”.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir, despre favorita de la FCSB – Universitatea Craiova, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, a avut o declarație „acidă” înaintea derby-ului cu FCSB.

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu var. De ce nu i-am bate din nou?

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat. Cu toate că înțeleg că aceeași brigadă, dar în situație inversă, cu Dan Petrescu (n.r. Radu Petrescu) în camera VAR, au fost la U Cluj – Rapid, la acel penalty nedat”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și