Închide meniul

Gabi Tamaș nu are milă de Nicolae Constantin! Reacție dură după ce i-a făcut plângere penală: „Trebuie să plătească!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2022, 17:14

Gabi Tamaș nu are milă de Nicolae Constantin! Reacție dură după ce i-a făcut plângere penală: „Trebuie să plătească!

Gabi Tamaș

Gabi Tamaș, în tricoul Petrolului / JHepta

  • Gabi Tamaș nu are milă de Nicolae Constantin
  • Reacție dură după ce i-a făcut plângere penală

Gabi Tamaș nu are milă de Nicolae Constantin. Fundașul a avut o reacție dură după ce i-a făcut plângere penală antrenorului Petrolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș vrea ca Nicolae Constantin să plătească scump după scandalul monstru care a izbucnit între cei doi.

Gabi Tamaș nu are milă de Nicolae Constantin

„Confirm că am făcut plângere penală, am mare încredere în autorități. Cine greșește trebuie să plătească”, a spus Gabi Tamaș, conform sport.ro.

Reclamă

Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin pentru că l-a înregistrat la telefon. Tamaş acuză că a fost înregistrat fără să îşi dea acordul şi că aceasta a ajuns şi în mass-media. În urma acestui scandal, Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Gabi Tamaș, criticat de conducerea Petrolului, după ce i-a făcut plângere penală lui Nicolae Constantin

Președintele „lupilor”, Costel Lazăr, s-a declarat dezamăgit de atitudinea fundașului. Lazăr spera ca scandalul dintre Tamaș și Petrolul să nu ajungă în Instanță.

Reclamă

„M-am întâlnit cu Tamaș și am vorbit altceva după acel incident. Am considerat că am încheiat totul pe cale amiabilă, dar sunt dezamăgit și surprins de ceea ce a făcut acum. Va trebui să ne apărăm, nu avem ce să facem”, a spus Costel Lazăr, conform prosport.ro.

Nae Constantin crede că a procedat corect în cazul lui Gabi Tamaș

Antrenorul de la Petrolul consideră că a procedat corect că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului, dar şi pe unii oameni din conducere.

”Sunt bucuros. Nu a fost ușor în ultimele săptămâni, cu atâtea probleme. Mă bucur că am reușit să ne strângem cu toții și să trecem peste momentele grele. Pentru noi, toate meciurile sunt grele, suntem o echipă nou-promovată. E bine că am reușit să strângem până acum 20 de puncte, cred că puțină lume se aștepta la asta la începutul campionatului. Asta ne dă încredere să muncim în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Am reușit să trec peste ce s-a întâmplat. Asta a fost, asta e viața antrenorilor. Mi-am spus părerea, e un subiect închis. Toată presa m-a făcut sifon, nu e o problemă. Toată lumea dădea sfaturi. E un caz atât de particular și nu ai cum să dai sfaturi. Timpul va decide dacă eu am fost omul rău sau nu. Oricând îl pot privi în ochi pe Tamaș. Am primit confirmări că am făcut lucruri bune. Nu am niciun regret. Nu am vrut să plec niciodată. Consider că am făcut bine”, a spus Nae Constantin după Petrolul – FC Argeş 2-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”