Închide meniul

Gabi Torje rămâne cu picioarele pe pământ, după Farul – Mioveni 2-1: „Este devreme să vorbim de titlu”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 noiembrie 2022, 23:32

Gabi Torje rămâne cu picioarele pe pământ, după Farul – Mioveni 2-1: „Este devreme să vorbim de titlu

Gabi Torje, primele declaraţii după Farul - Mioveni 2-1

Gabi Torje, în timpul unui meci pentru Farul/ Hepta

Gabi Torje a oferit primele declaraţi, după Farul – Mioveni 2-1. Mijlocaşul lui Gică Hagi a mărturisit că nu se gândeşte la titlu, deşi constănţenii au acumulat 40 de puncte în clasamentul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a fost titular în partida cu Mioveni. Mijlocaşul a pasat decisiv la ambele goluri ale echipei sale, atât la reuşita lui Alexi Pitu, cât şi la cea a lui Robert Moldoveanu.

Gabi Torje rămâne cu picioarele pe pământ, după Farul – Mioveni

Gabi Torje s-a declarat fericit de victoria obţinută de echipa sa, în partida cu Mioveni. Mijlocaşul a declarat că deşi piteştenii sunt ultimii în Liga 1, au prestat un joc solid. Totodată, Torje a mărturisit că toate echipele care evoluează contra Farului au o motivaţie în plus, deoarece întâlnesc liderul campionatului.

„Un meci foarte greu, eram convinşi de la început că aşa va fi. Mioveni are o echipa care se apara foarte bine. Importante sunt cele trei puncte. Am dominat meciul, au avut şi ei câteva oportunităţi.

Toată lumea se motivează dublu când joacă împotriva liderului. (n.r. vă gândiţi la titlu) Este încă devreme, avem multe meciuri de disputat. Urmează un meci de Cupă, vom vedea la final unde vom fi.

Reclamă

E clar că avem nevoie de o victorie în Cupă, am făcut un rezultat slab în primul meci la Alexandria, avem nevoie să întoarcem punctele

Este devreme să vorbim de titlu. Avem play-off-ul de disputat, trebuie să ne pregătim la fiecare meci, să rămânem motivaţi, avem un lot bun”, a declarat Gabi Torje, pentru Digi Sport.

Pentru Farul urmează partida din grupa de Cupa României, cu Rapid. În prima rundă din noul format, constănţenii au remizat cu Alexandria, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Alexi Pitu: „Sperăm la mai mult”

Alexi Pitu a deschis scorul în partida dintre Farul şi Mioveni. Tânărul jucător al constănţenilor s-a declarat optimist la finalul jocului, şi speră ca echipa sa să obţină toate cele trei puncte şi în următoarele runde.

„A fost o partidă dificilă, Mioveniul s-a apărat bine. Noi ne-am concentrat la acest meci, campionatul este foarte important. Este bine să fim pe primul loc, sper să facem jocuri bune în continuare. Play-off-ul este obiectivul nostru, acum noi sperăm la mai mult”, a declarat Alexi Pitu, pentru Digi Sport.

Farul – Mioveni 2-1

Farul „a tremurat” în partida cu ultima clasată. Deşi a marcat prima, trupa lui Gică Hagi s-a văzut egalată în minutul 38, iar golul victoriei a veni pe final de joc.

Robert Moldoveanu i-a adus toate cele trei puncte lui Gică Hagi. Fostul jucător de la Dinamo a marcat pe final de joc, în minutul 85, din pasa lui Gabi Torje. De altfel, Gabi Torje a pasat decisiv la ambele goluri ale Farului.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 29. Liderul din Liga 1 s-a văzut egalată după nici 10 minute, Nicolae Carnat restabilind egalitatea.

Graţie succesului cu Mioveni, Farul s-a distanţat în fruntea Ligii 1, având 40 de puncte, cu 8 mai multe decât Rapid, ocupanta locului secund.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și